BE YOU Huidinstituut Best

Een huidinstituut met inhoud en aandacht

BE YOU Huidinstituut Best staat voor complete verzorging van de huid. Of het nu gaat om de jongere huid, een huid met acne of pigmentvlekken, of de rijpere huid, en ongeacht de conditie. Cosmetiek en huidtherapie komen succesvol samen en zorgen voor een optimaal blijvend resultaat. Nu, straks en later.

In ons huidinstituut maken we gebruik van de nieuwste technieken, laten we ons continu bijscholen en werken we intensief samen met gespecialiseerde partners. Maar vooral vind je bij ons aandacht. Aandacht voor zowel je huid, maar vooral ook voor jou. Dus kom gerust eens binnenlopen voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan je graag te woord en laten je huid weer stralen!

Volg ons ook op Instagram, Facebook en Youtube, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Warme groet,

Lian

Waarom BE YOU

2 avonden per week geopend

gratis parkeren voor de deur

nieuwste methoden en technieken

continue bijscholing is vanzelfsprekend

Uitgebreide huidscan

Onze Anbos gecertificeerde huidspecialisten werken met de mooiste en nieuwste behandeltechnieken en producten, die een huidverbeterend en huidverjongend effect hebben. Dit doen we tijdens onze eerste kennismaking met een grondige en uitgebreide huidanalyse samen met diverse apparatuur. Ook kijken we naar vitaliteit. Deze methode is uniek in de regio. Je ontvangt diverse tips & tricks, voedingsadvies en de beste begeleiding op jouw persoonlijk afgestemd zodat jij en je huid weer gaan stralen.

De kosten voor deze huidanalyse en het huidadvies zijn € 45,00. Dit bedrag ontvang je retour bij je eerste behandeling in ons huidinstituut.

Ons specialisme

Huidverjonging anti-aging be you huidinstituut vught

Huidverjonging en -verbetering

Huidverjonging en -verbetering

BE YOU laat je graag zien hoe je een ouder wordende huid het beste kunt behandelen en verzorgen. Daarnaast geven we je handige tips om een oudere huid weer te verjongen, te hydrateren en te laten stralen.

Huidproblemen

Huidproblemen

BE YOU Huidinstituut heeft zowel de kennis als methoden in huis om huidaandoeningen als acnelittekens, rimpels, couperose, bloedblaasjes en steelwratjes effectief te behandelen en laat je daarmee weer stralen.

Behandelingen Be You

Huidproblemen

De 1e stap naar een mooie en stralende huid is een goed advies. Eén dat optimaal afgestemd is op je huid, je levensstijl, je wensen, eisen en budget natuurlijk. Bij BE YOU starten we elke behandeling met een uitgebreide huidscan.

Je huid en levensstijl zijn leidend

Onze behandelingen

Klanten over BE YOU

Onze Merken

BE YOU op Instagram

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg