Aqua Dermabrasie

Een pijnloze peeling met optimaal resultaat

Naast de acne-peeling en microneedling is ook Aqua Dermabrasie een effectieve methode om acne succesvol te verwijderen en verminderen. Met behulp van een apparaat met speciale waterdruk gaan we over je huid heen. Deze pijnloze peelingbehandeling maakt de poriën schoon, verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid weer helemaal schoon is en gaat stralen.

Boek direct een mooi resultaat!

Waarom kiezen voor BE YOU?

  • 6 dagen, 3 avonden per week geopend
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • We maken gebruik van de nieuwste methoden & technieken
  • Continue bijscholing is voor ons vanzelfsprekend

Meer informatie over Aqua Dermabrasie

Onze acnespecialisten denken tijdens een introductiebehandeling graag met je mee hoe we samen het mooiste resultaat kunnen bereiken. Dit doen we met een grondige en uitgebreide huidanalyse en met behulp van diverse apparatuur. Weten wat dat inhoudt? Bel ons dan op: 073 656 65 61 of mail naar: info@beyouhuidinstituut.nl.

Krijg ik mijn behandeling vergoed?

In de meeste gevallen wel, aangezien onze acnespecialisten hiervoor gecertificeerd zijn. Bekijk direct de lijst met vergoedingen verzekering of neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Tarief Aqua Dermabrasie-peeling

Behandeling van 60 minuten: € 79,00

Producten acnelittekens en grove poriën verminderen

Retinol Night serum

Pore refining

Exfolieer (scrub)

PCA-Skin-revitalizing-mask-BE-YOU-Huidinstituut-

Revitalizing mask

C&E-serum

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg