Lian de Bresser

Eigenaar, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, vitaliteitsexpert

Mijn naam is Lian de Bresser. Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en sinds 2006 trotse eigenaar van BE YOU. Als moeder van twee jonge kinderen, partner, dochter, vriendin, ondernemer en nog veel meer, sta ik middenin het leven. Daarom begrijp ik als geen ander wat onze veelal hectische levensstijl met onze huid doet. En weet ik dat elke levensfase weer wat anders van je huid vraagt.

Voor mij begint een samenwerking dan ook altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Dit om zeker te weten dat niet alleen onze behandelingen en producten, maar ook je verzorgingsrituelen thuis, perfect passen bij jou, je levensstijl en je wensen en eisen. Niet alleen met als doel om een mooiere huid te krijgen. Maar vooral ook om ervoor te zorgen dat je gewoon lekker in je vel zit.

Stephanie Kerkdijk

Allround schoonheidsspecialiste/huidspecialiste

Als allround schoonheids- en huidspecialiste ken ik de huid door en door. Ik verdiep me in alle facetten van de huid en geef graag adviezen en behandelingen om de huid in topconditie te brengen, maar vooral ook te houden. Door te kijken naar zowel de binnen- als buitenkant van de huid, levensstijl, maar ook bijvoorbeeld naar andere factoren als stress, zon en voeding, behaal ik mooie resultaten. Ik word er dan ook oprecht blij van om jou te begeleiden naar een mooie huid.

Floor van Meurs

Allround schoonheidsspecialiste/huidspecialiste

Als huidspecialiste binnen BE YOU verzorg ik onder andere huidverjongende behandelingen, maar ook de behandeling van huidproblemen zoals acne. Wat ik belangrijk vind is om huidverbetering te combineren met ontspanning, zodat iedereen met een fijn gevoel de deur uitgaat. Mijn missie? Cliënten begeleiden naar een stralende en vooral gezonde huid. Met een persoonlijk behandelplan kunnen we door onze ruime ervaring en brede assortiment daarbij alles op maat maken.

Janneke Arts

Huidtherapeut (Cosmetique-Totale)

Mijn naam is Janneke en ik ben werkzaam bij Cosmetique Totale als huidtherapeut. Eens in de drie weken ben ik aanwezig bij BE YOU Huidinstituut om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Ik behandel onder andere littekens, vaatjes en kalknagels, maar je kunt ook bij mij terecht voor definitief ontharen.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend intake gesprek. Hierin bekijk ik samen met jou wat de beste behandeling is bij jouw wens en/of klacht. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen!

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Cosmetisch arts Robin Snijders

Cosmetisch arts (KNAP Clinic Amsterdam)

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMX afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Peggy Saris

Permanente make-up-specialiste 

Binnen BE YOU Huidinstituut verzorg ik de permanente make-up-behandelingen. Met zo’n twintig jaar ervaring in mijn eigen salon en diverse andere salons en klinieken, kent dit specialisme voor mij geen geheimen. Daarnaast werk ik als docente in binnen- en buitenland, en behandel in mijn cursussen voor verschillende internationale instellingen de laatste technieken en trends. Dankzij mijn GGD-keuring verzeker je je bovendien van een behandeling waarbij voldaan wordt aan de strikte GGD-hygiëneregels. Wel een veilig gevoel.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg