Pedicure: Voeten die gezien mogen worden

Onze voeten vergeten we nog weleens. En dat terwijl ze veel werk voor ons verzetten. Zeker mensen die veel sporten, een staand beroep uitoefenen of er aanleg voor hebben, doen goed aan een bezoek aan de pedicure.

Meestal zien we mensen echter pas verschijnen als er klachten zijn. Ingegroeide nagels, likdoorns, voetschimmels, teenschimmels, kloven of blaren. Natuurlijk verlossen wij u graag van deze en andere ongemakken, maar ook kunnen we u helpen bij het voorkomen ervan. Bovendien sluiten we elke pedicurebehandeling af met een heerlijk verwennende voetmassage.

Basis pedicure

max. 40 minuten € 35,50

Nagels knippen, nagels vijlen en polijsten, nagelriemen verwijderen, ingroeiende nagels verwijderen, eelt en likdoorns verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème.

Basis Plus pedicure

55 minuten € 42,50

Nagels knippen, nagels vijlen en polijsten, nagelriemen verwijderen, ingroeiende nagels verwijderen, eelt en likdoorns verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème.

Spa pedicure

55 minuten € 49,50

Voetenbad, verzorgende voetpakking, Nagels knippen, nagels vijlen en polijsten, nagelriemen verwijderen, ingroeiende nagels verwijderen, eelt en likdoorns verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème.

Ingroeiende teennagels

Plaatsen nagelbeugel Podofix € 30,-

Kalknagels laserbehandeling

Een kalknagel laserbehandeling kan de oplossing bieden voor hardnekkige kalknagels. Onze hbo-geschoolde en BIG-geregistreerde medisch specialisten van Cosmetique Totale voeren deze behandelingen in ons instituut uit.
>> Klik hier voor meer informatie

Lakken van de nagels

€ 10,-
Uitsluitend te boeken in combinatie met een pedicurebehandeling.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.