Lian de Bresser

Eigenaar, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, vitaliteitsexpert

Mijn naam is Lian de Bresser. Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en sinds 2006 trotse eigenaar van BE YOU. Als moeder van twee jonge kinderen, partner, dochter, vriendin, ondernemer en nog veel meer, sta ik middenin het leven. Daarom begrijp ik als geen ander wat onze veelal hectische levensstijl met onze huid doet. En weet ik dat elke levensfase weer wat anders van je huid vraagt.

Voor mij begint een samenwerking dan ook altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Dit om zeker te weten dat niet alleen onze behandelingen en producten, maar ook je verzorgingsrituelen thuis, perfect passen bij jou, je levensstijl en je wensen en eisen. Niet alleen met als doel om een mooiere huid te krijgen. Maar vooral ook om ervoor te zorgen dat je gewoon lekker in je vel zit.

Stephanie Kerkdijk

Allround schoonheidsspecialiste/huidspecialiste

Als allround schoonheids- en huidspecialiste ken ik de huid door en door. Ik verdiep me in alle facetten van de huid en geef graag adviezen en behandelingen om de huid in topconditie te brengen, maar vooral ook te houden. Door te kijken naar zowel de binnen- als buitenkant van de huid, levensstijl, maar ook bijvoorbeeld naar andere factoren als stress, zon en voeding, behaal ik mooie resultaten. Ik word er dan ook oprecht blij van om jou te begeleiden naar een mooie huid.

Floor van Meurs

Allround schoonheidsspecialiste/huidspecialiste

Als huidspecialiste binnen BE YOU verzorg ik onder andere huidverjongende behandelingen, maar ook de behandeling van huidproblemen zoals acne. Wat ik belangrijk vind is om huidverbetering te combineren met ontspanning, zodat iedereen met een fijn gevoel de deur uitgaat. Mijn missie? Cliënten begeleiden naar een stralende en vooral gezonde huid. Met een persoonlijk behandelplan kunnen we door onze ruime ervaring en brede assortiment daarbij alles op maat maken.

Gina Vujevich

Huidtherapeut (Cosmetique-Totale)

Mijn naam is Gina Vujevich. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO Huidtherapie en gespecialiseerd in het behandelen met lasers en medische peelings. Daarbij behandel ik indicaties als overbeharing, vaatjes, couperose en schimmelnagels. Zowel medisch als cosmetisch, voor jong en oud, en voor een lichte zowel als donkere huid. Een persoonlijke aanpak vind ik daarbij cruciaal. Daarom kijk ik graag tijdens een intakegesprek samen met jou naar een persoonlijk behandelplan. Je kunt me twee keer per zes weken vinden bij BE YOU, dus maak gerust een afspraak.

Dr. Jelle Posthuma

Cosmetisch arts (KNAP Clinic Amsterdam)

Hoewel ik primair werkzaam ben bij KNAP Clinic Amsterdam, reis ik een keer in de vier weken af naar het mooie Brabantse land. Om daar onder de bezielende leiding van Drs. Annebeth Kroeskop de botox- en fillerbehandelingen te verzorgen bij BE YOU Huidinstituut. Een natuurlijk resultaat vind ik van groot belang. Dit wil ik bereiken door altijd mee te denken en een eerlijk advies te geven. Er is niets leuker dan om iemand zijn of haar uitstraling te verfrissen en te verjongen zonder dat iemand opmerkt dat diegene een behandeling ondergaan heeft.

Peggy Saris

Permanente make-up-specialiste 

Binnen BE YOU Huidinstituut verzorg ik de permanente make-up-behandelingen. Met zo’n twintig jaar ervaring in mijn eigen salon en diverse andere salons en klinieken, kent dit specialisme voor mij geen geheimen. Daarnaast werk ik als docente in binnen- en buitenland, en behandel in mijn cursussen voor verschillende internationale instellingen de laatste technieken en trends. Dankzij mijn GGD-keuring verzeker je je bovendien van een behandeling waarbij voldaan wordt aan de strikte GGD-hygiëneregels. Wel een veilig gevoel.