Acne-peeling

Verfijnt en maakt de huid levendig en fris

Binnen zes weken de rustige acnehuid effectief behandelen? Dat kan met de acne-peeling van BE YOU Huidinstituut. Nadat onze Anbos-gecertificeerde huidspecialisten eerst goed naar je huid, het type acne en de conditie van je huid gekeken hebben, reinigen we de huid zorgvuldig om deze vervolgens te behandelen.

Zo verwijderen we de laag met beschadigde huidcellen en de overtollige talg met een op jouw huid afgestemde peeling. Daarbij werken we voornamelijk met de hoogwaardige en veilige peelings van PCA Skin. Je huidfuncties worden hierbij optimaal gestimuleerd, waardoor je huid na enkele dagen meer straalt dan ooit!

Rustige acnehuid succesvol behandelen?

Waarom kiezen voor BE YOU?

  • 6 dagen, 3 avonden per week geopend
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • We maken gebruik van de nieuwste methoden & technieken
  • Continue bijscholing is voor ons vanzelfsprekend

Meer informatie over de acne-peeling

Wil je eerst meer weten over hoe wij samen met jou effectief en doelgericht jouw huidprobleem gaan oplossen en acne verminderen? Bel ons dan even tijdens werkuren op nummer: 073 656 65 61 of stuur een mail naar: info@beyouhuidinstituut.nl. Natuurlijk kun je hieronder ook direct een online afspraak maken

Wordt een acne-peeling vergoed?

Onze acnespecialisten zijn Anbos-gecertificeerd en dat betekent dat de acne-peelings meestal door de zorgverzekeraar worden vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar om zeker te weten of je voor vergoeding in aanmerking komt of bekijk onze lijst vergoedingen verzekering.

Tarieven acne-peeling

Behandeling van 60 minuten: € 119,00

Producten acnelittekens en grove poriën verminderen

Retinol Night serum

Pore refining

Exfolieer (scrub)

PCA-Skin-revitalizing-mask-BE-YOU-Huidinstituut-

Revitalizing mask

C&E-serum

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg