Couperose of bloedblaasjes verwijderen

Effectief couperose en bloedblaasjes behandelen

Heb je last van rode wangen of een rode neus door gesprongen adertjes? Of van kleine bloedblaasjes over je hele lichaam? Het zijn geen ernstige aandoeningen, maar couperose en bloedblaasjes worden door de meeste mensen cosmetisch gezien als zeer storend ervaren. Gelukkig zijn beide vaak goed te behandelen.

Ook effectief couperose of bloedblaasjes verwijderen?

Effectief couperose of bloedblaasjes verwijderen bij BE YOU

 • Direct resultaat
 • Makkelijke en snelle behandeling

Couperose

Couperose ontsiert het gezicht met zichtbare rode adertjes die zorgen voor de kenmerkende rode vlekken. Soms is dit oppervlakkig en beperkt het zich tot de huid rondom de neus en op de wangen. Couperose kan echter ook ernstigere vormen aannemen en zelfs het hele gezicht bedekken.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes in de hals, op het gezicht en op de buik en over het algemeen zijn ze niet groter dan een paar millimeter. Vrijwel iedereen heeft of krijgt bloedblaasjes, maar de één heeft er meer (last van) dan de ander. Ze ontstaan vanzelf en worden soms veroorzaakt door druk op of beknelling van de huid.

Couperose en bloedblaasjes behandelen

Bloedblaasjes en couperose kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van elektrocoagulatie. Met een applicator wordt door middel van een kleine stroomimpuls het blaasje gestold. De behandeling is niet pijnlijk, maar wordt meer als tintelend ervaren. Na de behandeling zal zich een korstje vormen dat er na 5 à 6 dagen vanzelf afvalt.

Aantal behandelingen

Voor het verwijderen van kleinere bloedblaasjes is vaak één behandeling genoeg, maar bij grotere bloedblaasjes kan het zijn dat er twee keer behandeld moeten worden. Om de huid te beschermen, behandelen we bij couperose niet langer dan 20 minuten. Daarom zijn er vaak meerdere behandelingen noodzakelijk.

 

Tarieven behandelingen

Waarom kiezen voor BE YOU?

 • 6 dagen, 3 avonden per week geopend
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
 • We maken gebruik van de nieuwste methoden en technieken
 • Continue bijscholing is voor ons vanzelfsprekend
0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg