Rimpels verwijderen of verminderen?

Effectieve huidverbetering en huidverjonging

Natuurlijk worden we graag ouder. Maar op de bijbehorende rimpels zit niemand echt te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig effectieve technieken om preventief rimpels te voorkomen en voor huidverbetering en huidverjonging. Behandelingen die ervoor zorgen dat je je jonge en frisse uitstraling weer terugkrijgt, met een natuurlijk en lang blijvend resultaat.

Oorzaken rimpels en huidverzakkingen

Huidveroudering, gewichtsverlies, stress, slaaptekort en gebrek aan vitaliteit van de huid, zijn de meest voorkomende oorzaken van rimpels en huidverzakkingen. En zorgen er vaak voor dat de huid een oudere of sobere uitstraling krijgt. Daarnaast kunnen rimpels ontstaan op plekken waar de spieren zich vaak aanspannen. Denk maar eens aan de bekende kraaienpootjes en lachrimpels. Sommige mensen vinden het wel charmant, maar de meesten willen rimpels toch verwijderen en dan het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Doeltreffend rimpels verwijderen bij BE YOU

 • Preventief; voorkomen van huidveroudering
 • Een direct en natuurlijk resultaat
 • Gegarandeerd resultaat bij het opvolgen van advies
 • Huidanalyse geschikt voor zowel binnen- als buitenkant
 • Persoonlijk advies
 • Geschikt voor alle huidtypes

Waarom kiezen voor BE YOU?

 • 6 dagen, 3 avonden per week geopend
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
 • We maken gebruik van de nieuwste methoden & technieken
 • Continue bijscholing is voor ons vanzelfsprekend

Behandelingen rimpels verwijderen

BE YOU Huidinstituut is specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, en biedt een breed pakket producten en behandelingen waarmee we effectief rimpels verwijderen en verminderen.

De geheel natuurlijke, pijnloze Venus MP2-collageenbehandeling bijvoorbeeld. Deze stimuleert de huid zichzelf te vernieuwen en bevordert de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes en collageen. Ook voeren we bindweefselmassage– en microneedling-behandelingen uit die huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel combineren in één concept.

De 6% of 4% Pure Retinol Peel behandelt op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, de rokershuid en de huid met zonbeschadiging. En als laatste bieden we effectieve injectables-behandelingen, uitgevoerd door de vooraanstaande cosmetisch arts Jelle Posthuma van Annebethkroeskop.com uit Amsterdam.

Tarieven rimpels verwijderen of verminderen

Venus MP2-collageenbehandeling

Gezicht €: 150,-

Gezicht + hals: € 195,-

Gezicht, hals + decolleté: € 225,-

Kaaklijn, onderkin, hals: €125,-

Hals: € 95,-

Hals en decolleté € 150,-

Microneedling-behandeling: € 139,00
Reiniging, microneedling met intensieve werkstoffen, verkoelend en hydraterend masker, dagverzorging

Bindweefselmassage: € 40,00
Reiniging, bindweefselmassage, dagverzorging

Retinol peeling: € 150,00
Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, 6% retinol peel, dag- en nachtverzorging en gratis productkit

Injectables bij BE YOU

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg