Nimue Skin Technology

Snel en bewezen resultaat in huidverbetering

Natuurlijk willen we allemaal een egale, jonge en stralende huid. Eén met een fijne structuur, een gezonde kleur en goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Nimue Skin Technology heeft alles in zich om dat voor elkaar te krijgen. En dat met een blijvend resultaat.

Bekijk de Nimue-producten

Nimue Skin Technology is een allesomvattend cosmeticamerk voor wie bewust omgaat met huidverzorging en snel resultaat wil. De producten, behandelingen en peelings van Nimue zijn gericht op huidverjonging, huidherstel, antioxidatie en zonbescherming, en doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Daarbij gebruikmakend van effectieve werkstoffen uit de natuur, die bekend staan om hun heilzame werking op het gebied van huidproblemen en celontstekingen.
Pigmentvlekken

Veilig voor mens en dier

Allemaal leuk en aardig, maar hoe krijg je die werkstoffen nu in de huid op de plaats waar ze moeten zijn? Dat gebeurt door middel van biotechnologie. Deze methode maakt de natuurlijke werkstoffen nog krachtiger, zodat ze beter en nog dieper opgenomen worden in de huid. Zo worden niet alleen de symptomen aangepakt, maar vooral ook de oorzaak. En dat zie je.

Nimue-producten zijn bovendien vrij van lanoline, minerale oliën, kunstmatige kleur- en geurstoffen en parabenen. Ze hebben een veilig conserveringssysteem en – ook niet onbelangrijk – zijn niet getest op dieren. Dankzij het unieke refillsysteem, bespaar je bovendien kosten en verklein je je ecologische footprint.

Waarom Nimue?

 • Werkstoffen uit de homeopathie en aromatherapie
 • Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid
 • Resultaatgerichte aanpak
 • Refillsysteem is milieuvriendelijk en kostenbesparend
 • Vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest

Producten Nimue

Nimue innoveert continu en maakt gebruik van een eigentijds huidclassificatieconcept, waarbij de huid is onderverdeeld in: een beschadigde huid door externe factoren, een onzuivere probleemhuid en een gevoelige huid. Uniek zijn de specifieke peelings, die de huid prachtig laten stralen. En daarnaast biedt het Nimue Skin Health-programma diverse ondersteunende producten die in elke fase kunnen worden ingezet.

Nimue-behandelingen:

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een huidverzorgingbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in één behandeling

Nimue bestellen?

De producten van Nimue Skin Technology mogen helaas niet online aangeboden worden, maar zijn uiteraard wel verkrijgbaar bij BE YOU. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. Of loop gerust een keer binnen in ons huidinstituut in Best voor een vrijblijvend advies.

Bekijk de Nimue-producten

Ontdek alle producten uit het assortiment

Download direct de productbrochure

Nimue-starterkit

Een uniek pakket voor de beschadigde huid (door bijvoorbeeld de zon) óf de gevoelige huid. Met tal van Nimue-producten waarmee je in slechts 21 dagen al resultaat boekt.

0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg