Pigmentvlekken

Nimue Skin Technology
Bewezen resultaten in huidverbetering

Natuurlijk willen we allemaal een egale, jonge en stralende huid. Een met een fijne structuur, een gezonde kleur en goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Nimue Skin Technologie heeft alles in zich om dat voor elkaar te krijgen. En dat met een blijvend resultaat.

De producten, behandelingen en peelings van Nimue zijn gericht op huidverjonging, huidherstel, antioxidatie en zonbescherming en doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Daarbij voortdurend innoverend en gebruikmakend van een eigentijds huidclassificatieconcept, waarbij de huid is onderverdeeld in: een beschadigde huid door externe facturen, een huid met pigmentvlekken, een onzuivere probleemhuid en een gevoelige huid.

Pigmentvlekken

Gratis Nimue-huidanalyse

Elke huid is anders. En elke huid vraagt dan ook om een andere aanpak. Daarom starten we een behandeling ook met een vrijblijvende huidanalyse. We maken een gratis huidscan, meten de conditie van je huid en bespreken je wensen en verwachtingen. Zo kunnen we direct bepalen welke Nimue-behandelingen en producten het beste bij je passen. En wat ervoor nodig is om je huid in topconditie te krijgen en te houden.

De Nimue-behandelingen

  • Nimue-kennismakingsbehandeling 45 minuten vanaf € 62,50
  • Nimue-behandeling 60 minuten vanaf € 79,00
  • Nimue-behandeling 75 minuten vanaf € 89,00

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.