Gezichtsreiniging

Effectief de huid van je gezicht reinigen

Onze huid is een zogenaamd ‘uitscheidingsorgaan’. Dat wil zeggen dat afvalstoffen van ons lichaam door onze poriën hun weg naar buiten zoeken en zo terechtkomen op onze huid. Het is dan ook belangrijk om de huid van je gezicht regelmatig te laten reinigen. Thuis natuurlijk, maar ook via een ontspannende behandeling in ons huidinstituut.

Elke huid heeft baat bij regelmatige gezichtsreiniging. Dit het liefst tweemaal per dag en dat met een reinigingsproduct dat afgestemd is op de conditie van je huid. Hierdoor worden afvalstoffen verwijderd en kunnen je poriën niet gaan verstoppen. En zo voorkom je effectief talgbultjes, mee-eters, puistjes, grove poriën of zelf littekens.

Tijdens de gezichtsreiniging in ons huidinstituut verwijderen we onzuiverheden op grondige wijze, zodat je huid er weer stralend uit gaat zien!

Effectief de huid van je gezicht reinigen?

Voordelen effectieve gezichtsreiniging

  • Een schone en stralende huid
  • Minder puistjes, minder mee-eters en minder talgbultjes
  • Voorkomen van grove poriën en littekens
  • Een gezonde uitstraling van de huid

Tarieven gezichtsreiniging

Cleaning treatment-behandeling van 30 minuten: € 45,00

Reinigingsproduct afgestemd op de conditie van de huid, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, dagverzorging, SPF.

Cleaning treatment-behandeling van 50 minuten: € 75,00

Reinigingsproduct afgestemd op de conditie van de huid, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker afgestemd op de conditie van de huid, dagverzorging, SPF.

Wordt een gezichtsreiniging vergoed?

Bij een huid met acne is vergoeding van de gezichtsreiniging mogelijk, aangezien onze acnespecialisten hiervoor gecertificeerd zijn. Bekijk direct de lijst met vergoedingen verzekering of neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

0
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg