CELLICS | Skin Health Nutrition

Werkt niet op, maar in de huid

Het verbeteren van huidproblemen en het verjongen van de huid komt vooral ook van binnenuit. Daarom werken wij met de producten van CELLICS. Huidverjongende en huidverbeterende supplementen die je dagelijks mengt met een glaasje water of je verse smoothie.

Een mooiere huid zonder behandeling?

Volumeverlies van de huid en opkomende rimpels zijn het gevolg van het verlies van collageen. Binnen ons huidinstituut bieden we natuurlijk diverse behandelingen die de collageenaanmaak stimuleren zoals bindweefselmassage, de Venus MP2-collageenbehandeling en microneedling. Maar de mooiste resultaten zien we bij diegenen die ook ons huidsupplement Cell Elixer Limitless innemen.

CELLICS zit bomvol met hoogwaardige vitamines en mineralen. Zo worden ook de lichaamsprocessen en organen ondersteund. Bovendien bestaat het uit puur natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk onderbouwd zijn. Zo zorg je niet alleen voor een gezonde binnenkant, maar straal je ook maximaal van buiten!

Gewoon goed voor je

CELLICS is het eerste complete product voor skin vitality, dat je heel eenvoudig inneemt. Voor de beste opname in het lichaam, is er gekozen voor een poedervorm. En het bevat in de basis 27 cell- en skinboosters die helpen de cellen te herstellen en op te bouwen. Gewoon heel eenvoudig te mengen met een glas water, een sapje of verse smoothie. Bovendien is het huidsupplement niet alleen goed voor je huid, maar zorgt het ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. 

Meet de conditie van je huid

Om je te laten zien dat de binnenkant telt, wilden we dat het resultaat meetbaar zouden zijn. Dat kan! Met onze collageenscan nemen we namelijk letterlijk een kijkje in je huid. Hoe is de conditie van de huid? En is er voldoende collageen aanwezig om huidverjonging te creëren? We laten het je zien. En dat geheel pijnloos uiteraard.

Waarom CELLICS?

 • Van binnenuit bouwen aan een mooie huid
 • Eenvoudig te mengen met water, sap e.d.
 • Je voelt je lekkerder, het versterkt je weerstand
 • Ondersteuning van organen en lichaamsprocessen
 • Goed ook voor haar, nagels, spieren, pezen en gewrichten

Producten CELLICS

CELLICS biedt een breed assortiment supplementen voor diverse toepassingen. Het krachtige Cell Elixer Limitless en de Let’s Rebuild-variant bijvoorbeeld, die zorgen voor een stevige, volumineuze huid en vermindering van rimpels. Cell First daarentegen voedt en beschermt onze huid tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Terwijl Cell Pure de cellen juist reinigt van binnenuit. Het 100% vegan Cell Protein is een ware collageenbooster met superantioxidanten. En de Cell Omega tot slot wordt veelal in combinatie met een van de andere producten geadviseerd, en helpt de huid zichzelf te beschermen.

CELLICS bestellen?

0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg