Forlle’d

Nobelprijswinnende formule tegen huidveroudering

Forlle’d is een innovatief huidverjongingsconcept uit Japan. Het combineert unieke formules met Nobelprijswinnende technologie. Om zo chronische huidveroudering en photoaging van de huid effectief te bestrijden. Het resultaat? Intensieve, maar heerlijk ontspannende behandelingen en producten die de huid effectief verjongen van binnenuit.

Bekijk de Forlle’d-producten

Wij zijn er trots op om als een van de eersten in Nederland met dit exclusieve Japanse anti-aging merk te mogen werken. Het is de wetenschappers van Forlle’d namelijk gelukt om moleculen met de zogenaamde Nobelprijswinnende ‘nanotechnologie’ te verkleinen tot nanomoleculen.

 Deze piepkleine hyaluronzuurmoleculen kunnen dieper dan welk ander merk dan ook in de huid opgenomen worden. En op hun reis naar de diepte nemen ze ook nog eens andere effectieve werkstoffen mee. Zo wordt de huid op cellulair niveau, en dus van binnenuit, gehydrateerd en vernieuwd. Uniek en ongeëvenaard. En met als resultaat directe huidvernieuwing en -verjonging.

De krachtige werking van platinum

De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum, door wetenschappers erkend als een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. Door het te verkleinen, voorkom je dat het platinum op de huid blijft liggen en eigenlijk niets doet. Het wordt namelijk door het eerdergenoemde hyaluronzuur diep in de huid meegenomen.

Daar pakt het vrije radicalen effectiever aan dan enig ander product. En dat werkt, want deze vrije radicalen tasten normaal gesproken de kwaliteit van onze huidcellen en het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en rimpels ontstaan. Bij een behandeling is het dan ook belangrijk om de producten ook thuis te blijven gebruik om zo huidveroudering effectief tegen te gaan.

Waarom wij als huidspecialisten hier blij van worden?

Een goed gehydrateerde huid is de basis voor een mooie, gezonde huid. En zorgt voor betere resultaten bij intensievere huidverjongende behandelingen. Juist dat is waar Forlle’d gespecialiseerd in en voor bekroond is. Omdat de werkstoffen dieper de huid in komen, worden onze levende huidcellen (die diep in onze huid liggen) van veel betere kwaliteit en gezonder. Huidverbetering en huidverjonging van binnenuit dus. Met als resultaat een mooiere, vollere huid, die prettig en zacht aanvoelt en een gezonde uitstraling heeft.

Waarom Forlle’d?

 • Nobelprijswinnende formule tegen huidveroudering
 • Huidverjonging van binnenuit, zonder injecties
 • Vermindert rimpels, verstevigt de huid, verbetert de huidstructuur
 • Verhoogt het vochtgehalte en ontgift de huid
 • Beschermt de huid tegen irriterende stoffen en allergenen

Producten Forlle’d

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. En ze zijn perfect te combineren met de meeste moderne behandelingen als microneedling, Venus MP2-collageenbehandeling, bindweefselmassage, Retinol-peeling en PCA Skin-peeling. Bovendien versterken en verlengen ze het effect van fillerbehandelingen, en verkorten ze de hersteltijd na een dergelijke behandeling. Zo geniet je nog langer van het resultaat.

Het Forlle’d-assortiment bestaat uit diverse huidreinigingsproducten, lotions, serums, crèmes en maskers. Ook zijn er speciale verzorgingsproducten voor de ogen, lippen en het lichaam. En is er een speciale uv-bescherming.

Een greep uit het assortiment

Download de productbrochure

Bekijk de Forlle’d-producten

0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg