Microneedling

Het natuurlijke alternatief voor een facelift

Wil je je huid weer laten stralen, verbeteren en verjongen? Of acne, wallen, littekens, kraaienpootjes of rimpels behandelen? En dat allemaal het liefst op een natuurlijke manier? Microneedling is het antwoord. Een veilige methode die huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel combineert in één concept.

Wat is microneedling?

Met behulp van minuscule naaldjes gaan we kleine beschadigingen maken in de huid. Dit doen we omdat de huid deze beschadigingen zelf dichtmaakt en de huid dus weer opvult. Dat zorgt ervoor dat grove poriën, kleine littekens, rimpels, maar ook acnelittekens zichtbaar verminderen. En dat op natuurlijke wijze en met direct zichtbaar resultaat.

Snel en natuurlijk een mooiere huid?

100% intensieve werkstoffen

Tijdens de behandeling worden zeer minuscule perforaties in de huid gemaakt en actieve ingrediënten (met als basis hyaluronzuur) diep in de huid gebracht om zodoende het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. De huid herstelt de kleine perforaties (gaatjes) in de huid dan ook door collageen aan te maken, en dit vult de structuur van de huid op een natuurlijke manier op.

Microneedling is geschikt voor de behandeling van:

Voordelen microneedling

 • Het is een veilige methode met natuurlijke grondstoffen
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Korte behandelingstijd
 • Evenzo korte herstelperiode
 • Natuurlijke aanmaak collageen en elastine
 • Na een week kun je weer make-up dragen
 • en na 24 uur onze minerale Jane Iredale-make-up
 • Vult de huid op natuurlijke wijze op

Prijzen microneedling-behandelingen

Behandelingen vanaf € 139,00 (afhankelijk van structuur en type huid)

Microneedling in kuurvorm

Voor een zo optimaal mogelijk resultaat, adviseren we in de meeste gevallen om de microneedlingbehandeling in kuurvorm te volgen. En om deze om de drie tot vier weken te herhalen.

Is microneedling voor jou geschikt?

Of je nu acne, wallen, (acne)littekens, kraaienpootjes of rimpels wilt laten behandelen? Microneedling biedt in alle gevallen resultaat. Laat je tijdens een huidconsult door een van onze huidspecialisten adviseren welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is. Plan direct je online afspraak, bel ons op: 073 656 65 61 of mail naar: info@beyouhuidinstituut.nl.

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg