ME-line: Effectief behandelen van alle pigmentvlekken/hyperpigmentatie

Pigmentvlekken zijn storend. Ze ontsieren het gezicht en lichaam en doen je vaak ouder lijken dan dat je bent. Natuurlijk kun je ze camoufleren, maar daarmee ben je nog niet van het probleem af. Gelukkig bieden de producten van ME-line uitkomst. Hiermee zijn zelfs de diepe en zogeheten ‘moeilijke’ pigmentvlekken goed te behandelen, zoals pigment ontstaan door trauma, zwangerschap, hormonen en krabben aan de huid. Dit met als resultaat een egalere en mooiere huid.

ME-line is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten pigmentvlekken, ook wel ‘hyperpigmentatie’ genoemd. Uniek is dat de ME-line-producten geschikt zijn voor zowel het gezicht als lichaam, voor alle huidtypen, en ook voor het behandelen van alle uiteenlopende soorten pigmentvlekken. De producten zijn makkelijk in gebruik, geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht en bewezen.

Voor en Na

Pigmentvlekken

Ontstaan

Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk op die plekken waar de huid veel zon ziet. Daarom hebben de meeste mensen vanaf de middelbare leeftijd er wel een paar. Hoe ouder iemand immers is, hoe meer er zon immers op de huid is geweest. Daarnaast spelen ook hormonen bij zwangerschap een rol of juist de afnemende hormonale activiteit.

mogen we jouw pigment in kaart brengen?
Hiermee kunnen we ook het pigment weergeven wat nog onder in de huid verborgen zit.

Veelgestelde vragen ME-line behandelingen

In hoeveel keer behandelen zie je resultaat?
Dat is afhankelijk van zowel je huid als de soort pigmentvlek. Iedere pigmentvlek is namelijk anders op elk huidtype. En het maakt ook uit of de pigmentvlekken zich puur aan de oppervlakte bevinden of ook in de diepere huidlagen voorkomen.

Bij lokaal te behandelen pigmentatie volstaat vaak al één behandeling, een zogenaamde spotbehandeling. Bij pigmentvlekken met een groter oppervlak, zie je vaak al na twee keer behandelen het eerste resultaat. Na één maand zijn de pigmentvlekken met circa 50% vermindert en is je huid in een betere conditie. En na ongeveer vier maanden zal het pigment grotendeels weg zijn.

Welke ME-line-behandelingen zijn er?
Elke pigmentvlek op elk huidtype is anders. Daarom heeft internationaal erkend huidspecialist, dr. Fernando Bouffard, samen met zijn team drie specifieke ME-line-behandelingen ontwikkeld. Tijdens een vrijblijvende intake, geven we je een gratis een zeer uitgebreide huidanalyse. Zo maken we onder andere foto`s van je huid om zichtbaar te krijgen hoe diep het pigment in de huid aanwezig is. Zodoende kunnen we optimaal bepalen welke manier van behandelen voor jou het meest geschikt is. Uiteraard ontvang je daarbij ook een bijbehorend productadvies voor thuis en geven we je een indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.
Hoe lang duurt het ME-line-behandeltraject?
De ME-line is een kuur van vier maanden en deze bestaat uit twee maskerbehandelingen en een thuispakket. Voor het meest optimale resultaat wordt de behandeling daarnaast versterkt met microneedlingtherapie tussen de twee maskerbehandelingen in. En indien nodig wordt de kuur uitgebreid met een extra microneedlingbehandeling.
Hoe zien de ME-line-behandelingen eruit?
Behandeling 1 – Maskerbehandeling (start behandeling)
Reinigen, ontvetten en aanbrengen peelingmasker. Na 15 minuten brengen we plaatselijk op de pigmentvlekken het masker nogmaals aan om dit na 15 minuten te verwijderen. We verzorgen de huid met een hydraterend moisterizerserum en tot slot brengen we de dagcrème en een BB-cream met SPF aan.

Behandeling 2 – Start ME-line-behandeling thuis (dag 3)
Na de eerste behandeling, ga je thuis aan de slag met de producten van ME-Line. Om het best mogelijke resultaat te kunnen garanderen, is het gedurende de behandeling niet toegestaan om andere producten te gebruiken.

Behandeling 3 – Microneedlingbehandeling (3 tot 4 weken na de eerste behandeling)
Reinigen en ontvetten van de huid. Aansluitend wordt er een serum aangebracht dat door middel van microneedling dieper in de huid wordt gebracht. Zo kan het ook de diepere pigmentprobleem effectief aanpakken. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterend serum en een getinte crème met een beschermingsfactor (SPF).

Behandeling 4 – Maskerbehandeling (3 tot 4 weken na de microneedlingbehandeling 3)
Herhaling van behandeling 1 en aanschaf en gebruik pigmentmasker voor thuis.

Behandeling 5 – Extra microneedlingbehandeling (3 tot 4 weken na maskerbehandeling 4)
Afhankelijk van het resultaat tot dusver, herhalen we de microneedlingbehandeling.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van de ME-line-behandelingen?
Al na de eerste maskerbehandeling komt er een schilferende huidreactie op gang, die ongeveer zeven tot tien dagen duurt. In sommige gevallen kleurt het pigment eerst donkerder en schilfert het daarna pas af. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 50+-product, dat je meerdere malen per dag dient aan te brengen.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen.

ME-line-producten voor thuis
Naast de behandelingen, biedt ME-line ook producten voor thuisgebruik. Deze werken in synergie met het effectief behandelen van pigmentvlekken in ons huidinstituut en versterken elkaars werking. Het is daarom een must om deze producten te gebruiken zodra je start met de ME-line-behandelingen. Het assortiment ME-line-producten omvat onder meer serums, emulsies, gels en een pigmentmasker. Alle met een sterk huidverhelderend effect en voor het hoogst haalbare resultaat.

Gratis consult behandeling pigmentvlekken

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij het behandelen van pigmentvlekken altijd met een gratis consult. Hierbij kijken we eerst goed naar de huid en dan specifiek naar de soort en diepte van het pigment. Dit doen we onder andere met apparatuur die het mogelijk maakt om pigment in de diepere huidlagen zichtbaar te maken. Op basis daarvan bekijken we welke ME-line-behandelingen/producten het meest geschikt zijn.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.