Venus Swan: Een pijnloze en natuurlijke face- en bodylift

Wilt u een strakker lichaam of een strakkere huid? Minder rimpels of mooiere contouren? Cellulite verminderen of striae verwijderen, maar gaat een cosmetische ingreep u net een stap te ver? Venus Swan biedt een natuurlijke en pijnloze face- of bodylift zonder hersteltijd.

Hoe werkt Venus Swan?

Venus Swan maakt gebruik van een unieke en revolutionaire combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Ze stimuleren de huid zichzelf te vernieuwen en de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes te bevorderen. Tegelijkertijd worden vetcellen afgebroken en collageen aangemaakt. Hierdoor verstevigt de huid en worden contouren mooier.

Veilige en pijnloze behandeling

De Venus Swan-behandelingen zijn veilig, pijnloos en bovendien kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, maar meestal ziet u na 1 tot 3 behandelingen al resultaat. Om echter een maximaal en blijvend resultaat te bereiken, dient u vaker langs te komen. Voor het gezicht zijn er meestal 8 tot 10 behandelingen nodig en voor het lichaam 10 tot 12. Na de kuur adviseren we u een onderhoudsbehandeling eens in de 2 tot 3 maanden.

Voor wie is Venus Swan?

Venus Swan is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral effectief voor de huid vanaf 30 jaar. Op deze leeftijd neemt namelijk het collageen in onze huid af. Door de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen te stimuleren, wordt het verouderingsproces uitgesteld en blijft uw huid langer mooi.

Gratis huidscan en persoonlijk advies

Omdat elke huid anders is, nodigen we u voorafgaand aan de behandeling uit voor een gratis huidscan en persoonlijk adviesgesprek. Daarbij kijken we welke behandeling het beste bij uw wensen, uw huid en conditie past. Op basis daarvan stellen we samen een persoonlijk behandelplan op maat op. Daarmee verzekert u zich van een eerlijk advies en het meest optimale en blijvende resultaat.

Venus Swan werkt bij:

 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging
 • Rimpelreductie
 • Cellulitereductie
 • Verminderen van striae
 • Omtrekvermindering
 • Contourverbetering

Voordelen Venus Swan

 • Volledig pijnloos
 • Geen hersteltijd
 • Veilig en zonder risico’s
 • Snel effect, blijvend resultaat
 • Geschikt voor gezicht, hals en lichaam
 • Geschikt voor alle huidtypen

Resultaat

Voor
Voor
Na 10 behandelingen
Voor
Na 10 behandelingen

Tarieven Venus Swan

 Gezicht €150,-  Buik en taille €175,-
 Kaaklijn/ onderkin/ hals €125,-  Billen €150,-
 Hals €95,-  Taille en billen €175,-
 Gezicht en hals €195,-  Bovenbenen €195,-
 Hals en decolleté €150,-  Dijen €150,-
 Borst of decolleté €150,-  Onderbenen €150,-
 Bovenarm €175,-  Gehele benen €300,-
 Buik €150,-  Rug €195,-
 Buik en maagstreek €175,-    

*Tarieven zijn per behandeling. Vraag naar onze kuurpakketten.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.