Zacht voor de huid, krachtig resultaat

Wilt u een mooie, gezonde en gladde huid? En uw huid verjongen of verbeteren? Een peeling biedt uitkomst. Onze huidvriendelijke en toch zeer effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings.

Een huid in zijn beste conditie is egaal, fijn van structuur en straalt. Als gevolg van stress, hectiek, leefgewoontes en weersomstandigheden is dit echter vaak niet het geval. Om uw huid weer stalend en gezond te krijgen, is regelmatig peelen belangrijk. Hierbij wordt het huidherstel gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat uw huid in topconditie is en blijft.

PCA SKIN

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings. Behandelingen en producten voor een maximaal resultaat op korte termijn en ideaal voor de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Na bekendheid in Amerika door onder andere Oprah Winfrey en Vogue, is PCA Skin nu hard op weg om Nederland te veroveren. Daarbij combineert PCA Skin gezondheid, beauty en de wetenschap om unieke formules te ontwikkelen voor elk huidprobleem.

Retinol Peeling (6%), Door Testteam Van Beauty Journaal

Retinol Peeling (6%), Door Testteam Van Beauty Journaal

PCA peel

60 minuten € 119,-

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, PCA peel, serum, retinol booster, dag- en nachtverzorging en gratis productkit

Retinol 6/4% peel

45 minuten € 160,-

6% of 4% Pure Retinol Peel behandelt op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, de rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand, die rimpelvorming, zonbeschadiging of acnelittekens heeft. Het toevoegen van Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid, stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huid met meer kleur en volume, die blaakt van gezondheid.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, 6% retinol peel, dag- en nachtverzorging en gratis productkit

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.