Peelings

Zacht voor de huid, krachtig resultaat

Wil je een mooie, gezonde en gladde huid? En je huid verjongen of verbeteren? Een peeling biedt uitkomst. Onze huidvriendelijke en toch zeer effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings.

Je huid snel in topconditie?

Een huid in zijn beste conditie is egaal, fijn van structuur en straalt. Als gevolg van stress, hectiek, leefgewoontes en weersomstandigheden is dit echter vaak niet het geval. Om je huid weer stalend en gezond te krijgen, is regelmatig peelen belangrijk. Hierbij wordt het huidherstel gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat je huid in topconditie is en blijft.

PCA peel

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling van de PCA-peelings bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Dat terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

De behandeling bestaat uit een korte huidanalyse, reiniging, oppervlakkige peeling, hydrateren, PCA-peeling, serum, Retinol-booster, dag- en nachtverzorging en zonbescherming SPF.

Retinol 6/4% peel

De 6% en 4% Pure Retinol Peel behandelen op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, de rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand, die rimpelvorming, zonbeschadiging of acnelittekens heeft.

Als je de Retionol-peeling bovendien in de weken na de behandeling ondersteunt met de Intensive Brightening Treatment, krijg je nog meer resultaat. Zo ondersteunt het het verhelderen van de huid, stimuleert het de celdeling en vermindert het fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huid met meer kleur en volume, die blaakt van gezondheid.

De behandeling bestaat uit en korte huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, 6% Retinol peel, dag- en nachtverzorging en zonbescherming SPF.

Film Retinol 6/4% peel

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg