Huidproblemen

Effectiever te behandelen dan u denkt

Huidproblemen zoals acne en pigmentvlekken zijn op zichzelf al heel vervelend. Maar naast de lichamelijke ongemakken, zorgen ze vaak ook voor veel onzekerheid. BE YOU Huidinstituut heeft zowel de kennis als methoden in huis om deze huidaandoeningen effectief te behandelen en laat je daarmee weer stralen.

Bij BE YOU behandelen we alle soorten huidproblemen. Zo hebben we naast acne- en hyperpigmentatiebehandelingen, ook effectieve methoden om acnelittekens, rimpels, couperose, bloedblaasjes en steelwratjes te verwijderen of verminderen. Dat alles volgens de laatste actuele inzichten en met de meest moderne apparatuur tot onze beschikking. Maar vooral ook met een persoonlijk advies, want elke huid is nu eenmaal anders.

Huidproblemen effectief behandelen?

Waarom BE YOU?

  • 6 dagen, 3 avonden per week geopend
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • We maken gebruik van de nieuwste methoden en technieken
  • Continue bijscholing is voor ons vanzelfsprekend

Huidproblemen die we behandelen

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg