Een goede behandeling begint met de juiste voorbereiding!

De eerste stap naar een mooie en stralende huid!

1.    Intakeformulier

Huidverbetering  is alleen mogelijk als wij over voldoende informatie beschikken over uw wensen en de huidige conditie van uw huid. Bij het maken van de afspraak sturen wij u dan ook een uitgebreid intakeformulier per mail. U vult dit thuis zo volledig mogelijk in en stuur dit formulier per mail naar ons terug. Op deze manier kunnen wij ons voorbereiden op uw wensen en behoeften.

2.    Analyse een grondige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat

Met behulp van onze geavanceerde huidanalyse-apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van de huid te maken. Veel huidaandoeningen en huidverslapping beginnen vaak in de diepere huidlagen. Met onze apparatuur analyseren we juist deze diepere huidlagen. We maken zichtbaar wat we met het blote oog niet zien. Ook meten we het vocht en vetgehalte. Op deze manier brengen we de huid haarscherp in beeld.

De conditie van je huid wordt bepaald door vier factoren: je genen, leeftijd, levensstijl en de mate waarin je je huid verzorgt. Op onze genen en leeftijd hebben we (helaas) geen invloed. Op onze levensstijl en de mate waarin we de huid verzorgen echter des te meer! Met crèmes en serums bereiken we de bovenste huidlagen. De juiste ingrediënten en combinaties zijn echter belangrijk om  effectief te kunnen zijn. Ondersteuning van binnenuit (met supplementen) is daarbij essentieel, aangezien huidcellen voor 70% zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

Daarnaast kunnen we de huid een handje helpen om werkstoffen dieper en sneller te laten doordringen en hun werk te laten doen. Elke huid is echter uniek en wordt beïnvloed door andere in- en externe factoren en heeft dus behoefte aan een eigen aanpak. Daarom vinden we het ook belangrijk om informatie te geven over huidtypen-/condities en de daarbij behorende verzorgingsadviezen en -tips.

3.    Advies

Een persoonlijk huidadvies wordt bij BE YOU Huidinstituut aan het einde van het gesprek gegeven. Samen met u, gaan we bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg