PCA skin: Een gezonde en mooie huid is onze missie


PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Niet voor niets hebben de behandelingen en producten van PCA Skin inmiddels hun weg gevonden naar onder ander Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. Sinds kort kunt u ook in Nederland profiteren van deze slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

 Retinol Peeling (6%), Door Testteam Van Beauty Journaal

PCA peel

60 minuten € 119,-

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, PCA peel, serum, retinol booster, dag- en nachtverzorging

Retinol 6% of 4% peel

45 minuten € 160,-

6% of 4% Pure Retinol Peel behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, de rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand, die rimpelvorming, zonbeschadiging of acnelittekens heeft. Het toevoegen van Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid en stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huid met meer kleur en volume, die blaakt van gezondheid.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, 6% retinol peel, dag- en nachtverzorging

Oxygenating Trio

60 minuten € 85,-

Dit product met antioxidanten en de bijbehorende behandeling, neutraliseren vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid. Denk hierbij aan slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Het product en de behandeling helpen tevens om de gezonde huid te behouden en de verslapte en gestreste huid er weer jonger uit te laten zien.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, activeren, detoxen, serums, zuurstof, dag- en nachtverzorging

Therapeutische maskerbehandeling

45 minuten € 69,-

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers, peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, masker, serums, dag- en nachtverzorging

Therapeutische masker behandeling en Oxygenating Trio

60 minuten € 99,-

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, peeling, hydrateren, masker, activeren, detoxen, serums, zuurstof, dag- en nachtverzorging

PCA Clean treatment

30 minuten € 45,-
(vergoeding verzekeraar mogelijk)

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, Detoxgel, onzuiverheden verwijderen, dag- en nachtverzorging

PCA Clean treatment

50 minuten € 75,- (vergoeding verzekeraar mogelijk)

De behandeling: Huidanalyse, reiniging, Detoxgel, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- en nachtverzorging

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.