PCA-Skinbehandelingen

De snelste weg naar een mooie en gezonde huid

Last van huidproblemen als acne, rosacea, hyperpigmentatie of huidveroudering? Dankzij producten met intensieve werkstoffen en luxe peelings, boek je met de PCA-Skinbehandelingen korte termijn maximaal resultaat.

Niet voor niets hebben de behandelingen en producten van PCA Skin inmiddels hun weg gevonden naar onder ander Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. En sinds kort kun je dus ook in Nederland profiteren van deze slimme oplossingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Huidverjonging of -verbetering?

PCA Skinbehandeling voor elke huid

Met PCA Skin kunnen we vrijwel alle huidtypes en -condities behandelen. Tijdens een uitgebreide huidanalyse bekijken onze huidspecialisten dan ook samen met jou welke behandeling het beste bij je past. Natuurlijk leveren we daarbij maatwerk. Zo worden niet alleen de behandeling, maar ook de producten optimaal aangepast aan de behoefte van de huid. Dat werkt wel zo doeltreffend.

PCA Skin is geschikt voor behandeling van:

Voordelen PCA Skinbehandelingen

  • Maakt de huid fijn, egaal, glanzend en gezond
  • De meest krachtige werkstoffen voor een voel- en zichtbaar resultaat
  • Reset de huid om zo beter te functioneren
  • Behandelingen en thuisverzorging op maat

PCA Cleaning treatment

Cleaning treatment-behandeling:
Acne cleaning treatment small | Acne cleaning treatment long

Tijdens een PCA Cleaning treatment reinigen we de huid intensief en verwijderen we onzuiverheden. Afvalstoffen worden zo verwijderd en je huid gaat weer stralen.

Behandeling en resultaat

De behandeling bestaat uit een korte huidanalyse, dieptereiniging, toepassing Detoxgel, het verwijderen van onzuiverheden, dag- en nachtverzorging, en zonbescherming/SPF. Bij de behandeling van 60 minuten wordt je huid ook nog verwend en verzorgd met een intensief en verzorgend masker. Het resultaat? Een gezonde, schone en stralende huid met fijnere poriën en vermindering van eventuele littekens.

Therapeutische maskerbehandeling

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers, peelen, hydrateren en kalmeren de huid, afhankelijk van de gekozen formule.

Behandeling en resultaat
De behandeling bestaat uit een korte huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling, dieptereiniging, hydrateren, masker, serums, dag- en nachtverzorging, en zonbescherming/SPF. Dit met als resultaat een goed gehydrateerde en gevoede huid, met een verbeterde huidconditie.

Oxygenating Trio

De producten met antioxidanten en de bijbehorende behandeling, neutraliseren vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid. Denk hierbij aan slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Het product en de behandeling helpen tevens om de gezonde huid te behouden en de verslapte, vermoeide en gestreste huid er weer jonger uit te laten zien.

Behandeling en resultaat
De behandeling bestaat uit een korte huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling, dieptereiniging, hydrateren, activeren, detoxen, serums, zuurstof, dag- en nachtverzorging, en zonbescherming/SPF. Het resultaat? Een mooie egale huid met zichtbare glans; een ware boost voor je huid dus.

Therapeutische masker behandeling en Oxygenating Trio

Een superboost voor je huid. Doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de huid wordt intens gehydrateerd en gevoed.

Behandeling en resultaat
De behandeling bestaat uit een korte huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling, dieptereiniging, hydrateren, masker, activeren, detoxen, serums, zuurstof, dag- en nachtverzorging, en zonbescherming/SPF. Hierdoor krijgt je huid een frisse uitstraling, verbeterde doorbloeding, verbeterde hydratie en dus direct resultaat.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg