Lian de Bresser

Eigenaar, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, vitaliteitsexpert

Mijn naam is Lian de Bresser. Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en sinds 2006 trotse eigenaar van BE YOU. Als moeder van twee jonge kinderen, partner, dochter, vriendin, ondernemer en nog veel meer, sta ik middenin het leven. Daarom begrijp ik als geen ander wat onze veelal hectische levensstijl met onze huid doet. En weet ik dat elke levensfase weer wat anders van je huid vraagt.

Voor mij begint een samenwerking dan ook altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Dit om zeker te weten dat niet alleen onze behandelingen en producten, maar ook je verzorgingsrituelen thuis, perfect passen bij jou, je levensstijl en je wensen en eisen. Niet alleen met als doel om een mooiere huid te krijgen. Maar vooral ook om ervoor te zorgen dat je gewoon lekker in je vel zit.

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens

Cosmetisch arts KNMG (M.D., PhD, NVCG-gecertificeerd, redactielid vakblad NVCG)
Aan Ankes carrière ligt een zeer brede en intensieve medische basis ten grondslag. In 2006 studeerde ze af als arts en na drie jaar wetenschappelijk onderzoek mocht ze zichzelf ook ‘doctor’ noemen. Daarna startte ze een medisch-specialistenopleiding en heeft ze lange tijd op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt.
Uiteindelijk besloot Anke in 2017 haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan ze haar passie voor schoonheid en haar sociale eigenschappen goed combineren, en nog steeds spat de liefde van haar werk af. Kwaliteit is daarbij een absolute voorwaarde. Zowel qua producten als qua contact met de cliënt. Dat alles met als doel de natuur een klein beetje te helpen op weg naar nog mooier oud worden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo creëer je de beste versie van jezelf.
BIG-nummer: 29065503901

Peggy Saris

Permanente make-up-specialiste 

Binnen BE YOU Huidinstituut verzorg ik de permanente make-up-behandelingen. Met zo’n twintig jaar ervaring in mijn eigen salon en diverse andere salons en klinieken, kent dit specialisme voor mij geen geheimen. Daarnaast werk ik als docente in binnen- en buitenland, en behandel in mijn cursussen voor verschillende internationale instellingen de laatste technieken en trends. Dankzij mijn GGD-keuring verzeker je je bovendien van een behandeling waarbij voldaan wordt aan de strikte GGD-hygiëneregels. Wel een veilig gevoel.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg