PCA Skin

Gezondheid, beauty en wetenschap in één unieke formule

Snel resultaat bij huidveroudering, acne, rosacea, hyperpigmentatie en een droge en gevoelige huid? De effectieve producten en behandelingen van PCA Skin bieden uitkomst. Niet voor niets kregen de luxe peelings bekendheid bij Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. En ze zijn hard op weg om ook Nederland te veroveren.

Een huidadvies op maat?

De basis voor een PCA Skin is een vast ritme van dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en het beschermen van de huid. Professionele behandelingen die heel belangrijk zijn voor de conditie en gezondheid van je huid. Dat natuurlijk in combinatie met je eigen bijdrage aan dagelijkse huidverzorging. En met als resultaat een gezonde en stralende huid. 

Voldoet aan de hoogste eisen

PCA Skin is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu. De producten en methoden voldoen dan ook aan de strenge Amerikaans richtlijnen. Zo geven de zonneproducten bijvoorbeeld een zeer hoog gecombineerde uv A- en uv B-bescherming en zijn ze goed bevonden door het gerenommeerde FDA. Daarnaast zijn alle producten voorzien van het keurmerk van de Skin Cancer Foundation.

Waarom PCA Skin?

 • Maximaal resultaat op korte termijn
 • Keurmerk Skin Cancer Foundation
 • Voor ieder huidtype en alle leeftijden
 • Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen
 • Internationaal bekend van o.a. Oprah Winfrey en Vogue

Producten PCA Skin

PCA Skin heeft krachtige topproducten ontwikkeld, die ervoor zorgen dat de werkstoffen op de juiste plaats terechtkomen in de huid. En niet, zoals bij veel andere merken wel het geval is, op de huid blijven liggen, waardoor de werking nihil is. De diverse serums met bijvoorbeeld Hyaluronzuur en Retional (voor thuisgebruik) bewijzen dat, maar ook de effectieve Retinol-peelingbehandeling. Producten die werkelijk zichtbaar je huid verbeteren.

Daarnaast is PCA Skin ook gespecialiseerd in het maken van de best beschermende crèmes met gecertificeerd uv-filter/SPF. Zo hebben ze maar liefst vijf verschillende crèmes die dit filter bevatten, zodat er voor ieders wensen een product naar keuze is.

PCA Skin-producten bestellen?

0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg