De eerste stap naar een mooie en stralende huid!

Uitgebreide huidscan met onze unieke werkwijze.

Om te achterhalen wat je wensen en behoeften zijn, zullen wij je bij de eerste afspraak veel vragen stellen. Dit doen wij om je zo goed mogelijk te adviseren.

Om een goed beeld te krijgen combineren we twee verschillende apparaten waardoor wij in en op de huid kunnen kijken. We kunnen mede hierdoor, zeer gericht werken aan het verbeteren van jouw huid. Dat is uniek maar voor ons zeker noodzakelijk omdat wij graag resultaatgericht werken.

Onze scans geven informatie over de hoeveelheid collageen er nog in de huid aanwezig is. De gezondheid van de huidlagen, de ontwikkeling van rimpelvorming, huidverslapping, pigment, acne en nog veel meer. We zien vaak dat oorzaken vaak ontstaan in de diepere huidlagen. Met onze huidanalyse apparatuur kunnen wij dit als huidspecialisten veel al zichtbaar maken.

Een persoonlijk huidadvies wordt bij BE YOU Huidinstituut aan het einde van het gesprek gegeven. Samen met jou, gaan we bekijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg