jane iredale

Minerale make-up met een natuurlijk resultaat

Als je investeert in een mooie, gezonde en jonge huid, is het een must om ook je make-up daarop af te stemmen. Daarom kiezen wij voor de producten van jane iredale. Cosmetica met een unieke samenstelling, extra verzorgende bescherming met SFP en voor een verbluffend mooi resultaat.

Je natuurlijke schoonheid versterken?

Uniek aan de make-up van jane iredale is dat deze volledig gebaseerd op pure mineralen. Het assortiment omvat onder andere foundation, poeder, blush, oogmake-up, lippenstift en -gloss. Dankzij de unieke samenstelling is het de eerste make-uplijn die niet alleen mooi oogt, maar de huid ook nog eens verzorgt én beschermt. Zelfs tegen de schadelijke straling van de zon. Bovendien is de make-up makkelijk aan te brengen, geeft het een mooie dekking en heeft het hele fijne texturen, zodat je elke dag weer straalt!

jane iredale bestellen?

De producten van jane iredale mogen helaas niet online aangeboden worden, maar zijn uiteraard wel verkrijgbaar bij BE YOU. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. Of loop gerust een keer binnen in ons huidinstituut in Best voor een vrijblijvend advies.

Waarom jane iredale?

 • Natuurlijke ogende make-up
 • Een mooie, egale dekking
 • Verstopt niet en daarmee ideaal voor de acnehuid
 • Parabeenvrij en vegan
 • Bevat geen talk
0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg