Pigmentvlekken

jane iredale – Huidvriendelijke, minerale make-up met een natuurlijk resultaat

Als je investeert in een mooie, gezonde en jonge huid, is het een must om ook je make-up daarop af te stemmen. Daarom kiezen wij voor de producten van jane iredale. Cosmetica met een unieke samenstelling, extra verzorgende bescherming met SFP en voor een verbluffend mooi resultaat.

Uniek aan make-up van jane iredale is dat deze volledig gebaseerd op pure mineralen. Het assortiment omvat onder andere foundation, poeder, blush, oogmake-up, lippenstift en -gloss. En dankzij de unieke samenstelling is het de eerste make-uplijn die niet alleen mooi oogt, maar de huid ook nog eens verzorgt én beschermt. Zelfs tegen de schadelijke straling van de zon. Bovendien is de make-up makkelijk aan te brengen, geeft het een mooie dekking en heeft het hele fijne texturen, zodat je elke dag weer straalt!

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.