Thoclor Labs

Wondermiddel bij huidherstel en -verjonging

 Thoclor Labs bewijst dat natuurlijke genezing en huidverjonging heel goed samengaan. Ideaal voor huidproblemen als eczeem, psoriasis, jeuk, irritatie, branderige ogen bij hooikoorts, wonden, acne, rosacea, herpes (een koortslip) en nog veel meer. En volledig natuurlijk en veilig bovendien.

Last van huidproblemen?

Thoclor Labs werkt op basis van het actieve ingrediënt Hypochlorous acid (HOCl). Dit natuurlijk geproduceerde molecuul is in feite de basis van het immuunsysteem van ons lichaam. Het wordt gevormd in de witte bloedcellen en heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo draagt het bij aan de verjonging van de huid, maar heeft het ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen.

Zo overtreffen de antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 veruit alle bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

Waarom Thoclor Labs?

 • Snelle genezing van de huid
 • Biedt eerste hulp bij huidproblemen (Thoclor HOCI GF1)
 • Antibacterieel en ontstekingsremmend
 • Verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid
 • Hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie (FDA- en GRAS-certificering)

Producten Thoclor Labs

Het Thoclor Labs-assortiment bevat twee belangrijke producten: de Thoclor HOCI GF1 en de Thoclor GF 2 Skin Rejuvenation. Eerstgenoemde is gericht op genezing van de huid en voorkomt ontstekingen. Het heeft een krachtige antiseptische werking tegen o.a. biofilm, bacteriën, virussen en schimmels. De GF2 daarentegen is gericht op verjonging van de huid. Het herstelt beschadigingen van de huid door omgevingsfactoren als de zon. Maar heeft ook een gunstig effect op allergieën en aandoeningen, zoals acne, rosacea en eczeem.

Een greep uit het assortiment

 • Thoclor GF2 Skin Rejuvenation: € 59,00
 • Thoclor HOCI GF1: € 49,00

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
  0
  Je winkelmandje
  Je mandje is leeg