Bloedblaasjes

Heeft u last van kleine bloedblaasjes over uw hele lichaam? Het zijn geen ernstige aandoeningen, maar bloedblaasjes worden door de meeste mensen cosmetisch gezien als zeer storend ervaren. Gelukkig zijn ze vaak goed te behandelen.

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes in de hals, op het gezicht en op de buik en over het algemeen zijn ze niet groter dan een paar millimeter. Vrijwel iedereen heeft of krijgt bloedblaasjes, maar de één heeft er meer (last van) dan de ander. Ze ontstaan vanzelf en worden soms veroorzaakt door druk op of beknelling van de huid.

Voor en Na

Couperose en bloedblaasjes behandelen

Bloedblaasjes en couperose kunnen  eenvoudig worden verwijderd met behulp van elektrocoagulatie. Met een applicator wordt door middel van een kleine stroomimpuls het blaasje gestold. De behandeling is niet pijnlijk, maar wordt meer als tintelend ervaren. Na de behandeling zal zich een korstje vormen dat er na 5 à 6 dagen vanzelf afvalt.

Aantal behandelingen

Voor het verwijderen van kleinere bloedblaasjes is vaak één behandeling genoeg, maar bij grotere bloedblaasjes kan het zijn dat er twee keer behandeld moeten worden. Om de huid te beschermen, behandelen we bij couperose niet langer dan 15 minuten. Daarom zijn er vaak meerdere behandelingen noodzakelijk.

€ 25,- per 5 minuten

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg