Intensieve peeling

Microdermabrasie is een intensieve peeling voor het gelaat, waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen met een vitalere, gezondere en elastischere huid tot gevolg. Een huidpeeling zoals Microdermabrasie is een goede start voor huidverbetering en is de perfecte basis voor onze vervolgbehandelingen.

Behandelingen Microdermabrasie

Met behulp van microkristallen worden de dode huidcellen en oneffenheden op een veilige manier verwijderd. Allereerst zal de schoonheidsspecialiste van BE YOU Huidinstituut uw huid analyseren en de voor u nodige behandelingen adviseren. Om echter op een hoger niveau te komen, raden wij doorgaans aan een kuur te doen van 3 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw huidtype en huidconditie. Tussen elke behandeling zit telkens 2 weken.

[widgetkit id=”6″]

Micro-Dermabrasie

50  minuten € 85,-
Behandeling: Huidanalyse, reiniging, micro-dermabrasie, onzuiverheden verwijderen, masker, dag-/nachtverzorging.

Microdermabrasie kuur 3x

normaal: € 255,-,
bij afname van de kuur van 3 behandelingen: € 230,-

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg