Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken op de huid. Ze worden ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken genoemd en komen met name voor op de handen en in het gezicht. Veel mensen storen zich eraan en doen er alles aan om ze te camoufleren. Gelukkig hoeft dat niet meer, want pigmentvlekken zijn effectief te behandelen!

Ontstaan

Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk op die plekken waar de huid veel zon ziet. Daarom hebben de meeste mensen vanaf de middelbare leeftijd er wel een paar. Hoe ouder iemand immers is, hoe meer er zon immers op de huid is geweest. Daarnaast spelen ook hormonen bij zwangerschap een rol of juist de afnemende hormonale activiteit

Pigmentvlekken

Gratis consult behandeling pigmentvlekken

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling van pigmentvlekken altijd met een gratis consult. Hierbij kijken we eerst goed naar de huid en dan specifiek naar de soort en diepte van het pigment. Op basis daarvan bekijken we welke behandelingen/producten het meest geschikt zijn.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

SLUITEN
ONLINE AFSPRAAK

Afspraak maken