Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken op de huid. Ze worden ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken genoemd en komen met name voor op de handen en in het gezicht. Veel mensen storen zich eraan en doen er alles aan om ze te camoufleren. Gelukkig hoeft dat niet meer, want pigmentvlekken zijn effectief te behandelen!

Pigmentvlekken

Ontstaan

Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk op die plekken waar de huid veel zon ziet. Daarom hebben de meeste mensen vanaf de middelbare leeftijd er wel een paar. Hoe ouder iemand immers is, hoe meer er zon immers op de huid is geweest. Daarnaast spelen ook hormonen bij zwangerschap een rol of juist de afnemende hormonale activiteit.

mogen we jouw pigment in kaart brengen?
Hiermee kunnen we ook het pigment weergeven wat nog onder in de huid verborgen zit.

ME-line

Met ME-line behalen we snel en effectief het mooiste resultaat. Hiermee zijn zelfs de diepe en zogeheten ‘moeilijke’ pigmentvlekken goed te behandelen. Pigment ontstaan door trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid zijn zelfs vanaf nu ook erg goed te behandelingen met als resultaat een egalere mooie huid.

Gratis consult behandeling pigmentvlekken

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij het behandelen van pigmentvlekken altijd met een gratis consult. Hierbij kijken we eerst goed naar de huid en dan specifiek naar de soort en diepte van het pigment. Dit doen we onder andere met apparatuur die het mogelijk maakt om pigment in de diepere huidlagen zichtbaar te maken. Op basis daarvan bekijken we welke ME-line-behandelingen/producten het meest geschikt zijn.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.