CELL PURE let’s detox

CELL PURE let’s detox

99,00

Beschrijving

Cell Pure, draagt bij aan een zuivere binnenkant.

Omdat we leven in een giftige wereld (voedsel is bewerkt, milieu is niet meer wat het is geweest, uitlaatgassen, etc.) kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het afvoeren van de afval- en gifstoffen. ⁠

Niet ieder lichaam kan dit goed bijbenen en dat zien we vaak terug aan de huid. Veel huidproblemen ontstaan van binnenin. ⁠Cell Pure draagt bij aan zuiver van binnenuit.⁠

Cell Pure zuivert van binnenuit, met een kuur van 5 weken. Kijk of je daarna verder kunt met Cell Omega, in combinatie met een van de Elixers of de Cell Builder.

Heel soms blijven klanten de Cell Pure nodig hebben na de 5-weekse kuur. Dit mag alleen op onderhoudsdosering. Overleg hierover met een skinexpert.

We adviseren jou om bij serieuze huidproblematiek sowieso een bezoek te brengen aan een van onze skinexperts, voor aanvullende behandelingen/skincare en goede ondersteuning. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.

Extra informatie

Inhoud

Soort Product

Voedingssuppletie

Gebruik

Omdat Cell Pure krachtig is, bouw je de dosering van Cell Pure in drie weken maximaal op:

  1. Eerste week 1 maatschep per dag.
  2. Tweede week 2 maatscheppen per dag.
  3. Derde week maximale dosering van 3 afgestreken maatscheppen per dag.

Voor een voorspoedige ontgifting wordt aanbevolen om de dosering langzaam te verhogen, mits de ontlasting goed blijft.

Meng in water, sap of je favoriete smoothie.

Binnen deze dosering breng je in ruim 1 maand jouw lichaam en huid terug in balans, door een goede ontgifting van jouw lichaam. Indien geadviseerd mag je, nadat de eerste verpakking op is, op een onderhoudsdosering over gaan van de eerste week.

Makkelijk hé? Om je er weer geweldig uit te gaan zien.

✓ Vergeet niet om goed te roeren
Het poeder heeft een prima oplosbaarheid, vergeet alleen niet om goed door te roeren om klonten te voorkomen. Roer tussendoor eventueel ook nog eens, zodat het een makkelijk weg te drinken goedje wordt.

TIP: gebruik een melkklopper.

Let op
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging, maar een aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte.

Producten van Dr. K Dermal Health Care, Me-Line, Nimue Skin Technology, PH Formula en Thoclor Labs, zijn online niet beschikbaar, maar u kunt ze wel bestellen via BE YOU Huidinstituut. Klik op de onderstaande knop om, op advies van een huidspecialiste, het product aan te schaffen dat bij uw huid past.

De producten van PCA Skin, Forlle`d en Cellics kunnen wel online besteld en afgerekend worden.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg