SOS Rescue Oil

SOS Rescue Oil

62,50

Beschrijving

Deze veelzijdige SOS rescue oil is een unieke combinatie van verschillende oliën en actieve ingrediënten afkomstig van natuurlijke bronnen. Het bevat een krachtige mix van actieve ingrediënten, waaronder jojoba-olie, arganolie en rozenbottelolie, die allemaal bekend staan om hun hydraterende en herstellende eigenschappen. De olie trekt snel in en blijft niet vettig op de huid. De anti-aging voordelen zorgen zichtbaar voor versteviging. Tevens dient het als een natuurlijke barrière bescherming van de huid en geeft een gezonde en natuurlijke glans.

SOS Rescue Oil is geschikt voor alle huidtypes, vooral als u last heeft van een droge, geïrriteerde of beschadigde huid.

Extra informatie

Inhoud

Soort Product

Intensieve verzorging, Lichaamsverzorging, Serum

Gebruik

Gebruik ‘s ochtends en’ s avonds na het reinigen van uw huid en voor het aanbrengen van uw moisturizer voor een extra hydratatieboost.

Categorieën: ,

Producten van Dr. K Dermal Health Care, Me-Line, Nimue Skin Technology, PH Formula en Thoclor Labs, zijn online niet beschikbaar, maar u kunt ze wel bestellen via BE YOU Huidinstituut. Klik op de onderstaande knop om, op advies van een huidspecialiste, het product aan te schaffen dat bij uw huid past.

De producten van PCA Skin, Forlle`d en Cellics kunnen wel online besteld en afgerekend worden.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg