Together Cell Omega

Together Cell Omega

69,00

Beschrijving

De zeer zuivere visolie capsules van Cellics ondersteunen veel belangrijke processen in ons lichaam en onze cellen. Het versoepelt vele processen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Cell Omega werkt ook direct in de huidlaag en zorgt voor een soepele en glanzende huid.

Ook zorgt deze visolie er voor dat vitamine en mineralen beter door onze cellen opgenomen kunnen worden zodat cellen gezonder worden. Dit zien en voelen we ook terug in onze huid.

 

Extra informatie

Inhoud

Soort Product

Voedingssuppletie

Gebruik

De Cell Omega is het enige supplement van Cellics in een capsule.

  • Neem een dosering van 2 capsules per dag (binnen deze dosering kun je 2 maanden vooruit).
  • Bij voorkeur innemen bij ontbijt.
  • Ook vloeibaar in te nemen voor bijvoorbeeld de kinderen, door de capsule voorzichtig kapot te prikken.

Heb jij echt een serieuze ontsteking? Neem dan drie capsules per dag. Een ontsteking kan zich uiten in lichte vormen van acne, eczeem of een hele vette huid noujuist.
Kijk wel even of je misschien niet liever een combinatie wil van gewoon 2 capsules, met wellicht onze Cell Pure.

Let op
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging, maar een aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte.

Producten van Dr. K Dermal Health Care, Me-Line, Nimue Skin Technology, PH Formula en Thoclor Labs, zijn online niet beschikbaar, maar u kunt ze wel bestellen via BE YOU Huidinstituut. Klik op de onderstaande knop om, op advies van een huidspecialiste, het product aan te schaffen dat bij uw huid past.

De producten van PCA Skin, Forlle`d en Cellics kunnen wel online besteld en afgerekend worden.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg