Acne

Nagenoeg iedereen heeft weleens last van een puistje. Maar het wordt pas echt vervelend als het er meer dan één is en als ze op heel het gezicht of lichaam voorkomen. Daar komt bij dat het vaak storende littekens achterlaat. Gelukkig zijn met de juiste acnebehandeling en juiste producten zowel de oorzaak als gevolgen veelal goed te behandelen.

Acnetherapie

Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. Hierbij bekijkt de acnetherapeute eerst van welk type acne er sprake is. Vervolgens stelt zij een persoonlijk behandelplan op en bespreekt ze met u welke behandeling het meest geschikt is. Deze acnebehandelingen zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: zowel de verdikking van de huid als ook verstoppingen. Ook de littekens van acne zijn goed te behandelen, waarbij we u aan de goede handen overlaten van onze interne huidtherapeute Maureen Prins.

Vergoeding zorgverzekeraars

BE YOU Huidinstituut is ANBOS-gecertificeerd. Dat betekent dat we in het bezit zijn van een groot aantal specialisaties. Onze specialisatie Acne zorgt dat behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Voorafgaand aan uw behandeling kijken we gratis en vrijblijvend of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Behandelingen acne

PCA Clean treatment

30 minuten € 45,-
Behandeling: Huidanalyse, reiniging, Detoxgel, onzuiverheden verwijderen, dag- en nachtverzorging

PCA Clean treatment

50 minuten € 75,-

Behandeling: Huidanalyse, reiniging, Detoxgel, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- en nachtverzorging

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.