Bindweefselbultjes

Een bindweefselbultje is niets anders dan een ‘bolletje’ vetweefsel, dat zich vlak onder de huid bevindt. Ze kunnen erg verschillen van grootte, maar zijn altijd onschuldig. Meestal ondervinden mensen hier overigens ook geen klachten van, mits deze niet op een vervelende plek zitten, zoals net onder de oksel of onder een BH-bandje.

Bindweefselbultjes verwijderen

Bindweefselbultjes zijn relatief eenvoudig te verwijderen. De methode die we hiertoe gebruiken is gebaseerd op speciaal gemoduleerde, hoge frequentie energiepulsen. Met een applicator raken wij de huid aan en worden er dankzij de omzetting van energie in warmtepulsen, succesvolle resultaten behaald. Resultaten die tot op heden niet mogelijk waren en ervoor zorgen dat vervelende huidoneffenheden snel, effectief en veilig worden verwijderd.

Na de behandeling

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houdt, zodat er een korstje op komt. Dit valt er vanzelf af en wij raden u met klem aan om er niet aan te krabben. Ook zonlicht staat genezing in de weg en daarom kunt u de behandeling beste niet in het hoogseizoen ondergaan. Daarnaast is het belangrijk dat u nog enkele andere tips in acht neemt:
  • Ga de eerste 3 dagen niet naar de sauna of naar een zwembad
  • Vermijd de zon
  • Ga de eerste 72 uur niet sporten en vermijd zwaar tillen of andere inspannende activiteiten.
  • Gebruik de eerste 3 dagen geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg