Botuline Toxine, fillers en injectables

Voor een cosmetisch hoogstaand resultaat

Zoek je een betrouwbaar adres in de buurt van Eindhoven in Best voor injectables zoals Botuline Toxine of fillers? Dermaclinic Best voor een hoog cosmetisch, natuurlijk en langdurig resultaat? BE YOU Huidinstituut in Best biedt effectieve injectables- en filler-behandelingen, uitgevoerd door de vooraanstaande cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens van Dermaclinic. 

Last van rimpels of volumeverlies?

Natuurlijk worden we graag ouder. Maar op de bijbehorende rimpels en huidverzakkingen zit niemand echt te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig effectieve technieken om de natuur een handje te helpen. Zo zorgen rimpelbehandelingen met injectables zoals fillers en Botuline Toxine ervoor dat je je jonge en frisse uitstraling weer terugkrijgt. Dit met een natuurlijk en lang blijvend resultaat.

Cosmetisch arts:
dr. Anke Hoogers-Leufkens

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Oorzaken rimpels en huidverzakkingen

Huidveroudering, gewichtsverlies, stress en slaaptekort kunnen er allemaal voor zorgen dat de huid een oudere of sobere uitstraling krijgt. Met behulp van injectables pakt onze cosmetisch arts de probleemgebieden effectief aan. Hierbij maakt hij gebruik van Botuline Toxine, fillers of een combinatie daarvan. Jouw wensen en eisen staan daarbij centraal, maar vooral ook de huid zelf en de mogelijkheden.

Botuline Toxine-behandelingen | Best & Oirschot

Bij Botuline Toxine behandelt onze cosmetisch arts rimpels die veroorzaakt worden doordat de spieren zich op bepaalde plekken te veel aanspannen. Hiervoor maken we gebruik van Botuline-toxines zoals Botuline Toxine. Deze zorgen er namelijk voor dat de spieren juist ontspannen. Rimpels vervagen hierdoor en kunnen zelfs op termijn geheel verdwijnen.

Filler-behandelingen | Best & Oirschot

In tegenstelling tot Botuline Toxine, worden bij fillers de rimpels juist opgevuld. Er wordt namelijk een lichaamseigen stof (hyaluronzuur) geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan of waar sprake is van volumeverlies. Dit zorgt voor een direct zichtbaar cosmetisch hoog resultaat.

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens

Cosmetisch arts KNMG (M.D., PhD, NVCG-gecertificeerd, redactielid vakblad NVCG)

Aan Ankes carrière ligt een zeer brede en intensieve medische basis ten grondslag. In 2006 studeerde ze af als arts en na drie jaar wetenschappelijk onderzoek mocht ze zichzelf ook ‘doctor’ noemen. Daarna startte ze een medisch-specialistenopleiding en heeft ze lange tijd op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt.

Uiteindelijk besloot Anke in 2017 haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan ze haar passie voor schoonheid en haar sociale eigenschappen goed combineren, en nog steeds spat de liefde van haar werk af. Kwaliteit is daarbij een absolute voorwaarde. Zowel qua producten als qua contact met de cliënt. Dat alles met als doel de natuur een klein beetje te helpen op weg naar nog mooier oud worden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo creëer je de beste versie van jezelf.

BIG-nummer: 29065503901

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg