Ben jij ook zo klaar met scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren? Dit begrijpen wij als geen ander! Daarom helpen onze huidtherapeuten jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van laserbehandelingen.

Definitief ontharen oksels en bikinilijn nu voor een supervoordelig tarief!

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis!

Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Hieronder vind je de actie prijslijst voor definitief ontharen.

Aanwezigheid Huidtherapeute Janneke
26 november
17 december
7 januari

Definitief een zachte en gladde huid?

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Haartjes groeien in verschillende fases en per keer maakt de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20 % van de haartjes definitief stuk. De overige haartjes krijgen een flinke tik en groeien daarna langzamer. Je merkt dus al snel resultaat! Gemiddeld zijn er slechts 6-10 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid.

Actie prijslijst definitief ontharen

LOSSE BEHANDELING VAN VOOR
Oksels €85 €55
Oksels + bikinilijn €170  €110
Oksels + pubus €235 €165

Hoge korting dankzij pakketprijzen – 5+1 gratis

Dat betekent dus iedere 6e behandeling gratis

PAKKET 6 BEHANDELINGEN
5 + 1 gratis
VAN VOOR
Oksels €510 €275
Oksels + bikinilijn €1020 €550
Oksels + pubus €1420 €825
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg