Een mooie huid nu, straks en Later

Exclusieve & tijdelijke 3 + 1 promotie-actie!

Wil je een strakkere huid, met meer volume zonder dure operaties of Botuline Toxine? Wil je een ontspannende behandeling met zichtbaar resultaat en een mooie gezonde glow? Maak dan gebruik van deze exclusieve en tijdelijke promotie voor 31 juli 2019.

Behandelingen

De promotie bestaat uit een bindweefselmassage met aansluitend de Venus Collageenbehandeling. Met de Venus collageen behandeling werken wij op een pijnloze en natuurlijke manier op de aanpak van o.a., kraaienpootjes, fijne lijntjes en huidverslapping voor gelaat. Dit is ook mogelijk voor de hals en/ of het decolleté.

Afhankelijk van je huidconditie, celgezondheid, leefstijl en het resultaat wat je wilt behalen, adviseren wij de meest gewenste hoeveelheid behandelingen. Dit kan variëren van 4 tot en met ongeveer 10 behandelingen.

Door middel van zowel afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van de doorbloeding en je bindweefsel, wordt de huid gezonder en steviger. Met de Venus Collageenbehandeling stimuleren we aanmaak van het collageen en onze bloedvaatjes. Samen zorgt dit op een natuurlijke manier voor een gezondere, mooiere en stevigere huid.

Wil jij kennismaken door middel van een mini kuur?
Of ben je toe aan een RE-BOOST?

Start dan met onze promotie 3 + 1 gratis voor bindweefsel massage + Venus concept Collageen behandeling.

Wat zijn de kosten per behandeling van de mini kuur?

Venus Collageen behandeling: € 150,00
Bindweefselmassage: € 40,00

Jouw voordeel is maar liefst € 190,-

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg