Cosmetisch arts, fillers en injectables | Den Bosch

Voor een cosmetisch hoogstaand resultaat

Zoekt u een betrouwbaar adres in de buurt van Den Bosch voor injectables of fillers? Met een hoog cosmetisch, natuurlijk en langdurig resultaat? BE YOU Huidinstituut in Vught biedt effectieve injectables-behandelingen, uitgevoerd door de vooraanstaande cosmetisch arts Drs. Maarten Façee Schaeffer.

Last van rimpels of volumeverlies?

Natuurlijk worden we graag ouder. Maar op de bijbehorende rimpels en huidverzakkingen zit niemand echt te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig effectieve technieken om de natuur een handje te helpen. Zo zorgen rimpelbehandelingen met injectables zoals fillers ervoor dat u uw jonge en frisse uitstraling weer terugkrijgt. Dit met een natuurlijk en lang blijvend resultaat.

Oorzaken rimpels en huidverzakkingen

Huidveroudering, gewichtsverlies, stress en slaaptekort kunnen er allemaal voor zorgen dat de huid een oudere of sobere uitstraling krijgt. Met behulp van injectables pakken we de probleemgebieden effectief aan. Hierbij maken we gebruik van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Uw wensen en eisen staan daarbij centraal, maar vooral ook de huid zelf en de mogelijkheden.

Botox-behandelingen | Den Bosch

Bij Botox behandelen we rimpels die veroorzaakt worden doordat de spieren zich op bepaalde plekken te veel aanspannen. Hiervoor maken we gebruik van Botuline-toxines zoals Botox. Deze zorgen er namelijk voor dat de spieren juist ontspannen. Rimpels vervagen hierdoor en kunnen zelfs op termijn geheel verdwijnen.

Filler-behandelingen | Den Bosch

In tegenstelling tot Botox, worden bij fillers de rimpels juist opgevuld. Er wordt namelijk een lichaamseigen stof geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan of waar sprake is van volumeverlies. Dit zorgt voor een direct zichtbaar cosmetisch hoog resultaat.

Prijzen Botox- en fillerbehandelingen | Den Bosch

Cosmetisch arts Drs. Maarten Façee Schaeffer

De Botox- en filler-behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts Drs. Maarten Façee Schaeffer. Werkzaam voor KNAP Clinic, werkt hij regelmatig op locatie bij BE YOU Huidinstituut Vught, in de buurt van Den Bosch. Drs. Schaeffer is gespecialiseerd in Botox en fillers en voert daarnaast ook op maat gemaakte vitamine-infuusbehandelingen uit.

Opleiding en ervaring

Cosmetisch arts Drs. Maarten Schaeffer is na zijn studie geneeskunde ruim vier jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hier heeft hij een zeer brede kennis opgebouwd op het gebied van botstructuren en spieren. Ervaring die goed van pas komt bij het toepassen van Botox en fillers. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) voor cosmetisch artsen afgerond. Als vooraanstaand arts is hij uiteraard lid van de NVCG en staat hij garant voor een professioneel medisch beleid.

Individuele filler- en Botoxbehandelingen

Dokter Maarten staat erom bekend dat hij ieder behandelplan individueel inricht, optimaal passend bij de persoonlijkheid en wensen van de cliënt. Hij vindt het namelijk uitermate belangrijk om tijd aan zijn cliënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen, maar ook de aarzelingen. Iedereen is anders en daar wordt de aanpak dan ook optimaal op afgestemd. Een eerlijk en haalbaar advies staat daarbij centraal, zodat het hoogst mogelijke cosmetische, natuurlijke en langdurige resultaat kan worden behaald.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.