Botuline Toxine, fillers en injectables

Voor een cosmetisch hoogstaand resultaat

Zoek je een betrouwbaar adres in de buurt van Den Bosch voor injectables zoals Botuline Toxine of fillers? Met een hoog cosmetisch, natuurlijk en langdurig resultaat? BE YOU Huidinstituut in Vught biedt effectieve injectables- en filler-behandelingen, uitgevoerd door de vooraanstaande cosmetisch arts Jelle Posthuma van Annebethkroeskop.com.

Last van rimpels of volumeverlies?

Natuurlijk worden we graag ouder. Maar op de bijbehorende rimpels en huidverzakkingen zit niemand echt te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig effectieve technieken om de natuur een handje te helpen. Zo zorgen rimpelbehandelingen met injectables zoals fillers en Botuline Toxine ervoor dat je je jonge en frisse uitstraling weer terugkrijgt. Dit met een natuurlijk en lang blijvend resultaat.

Botuline Toxine, fillers en injectables?

Cosmetisch arts

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Oorzaken rimpels en huidverzakkingen

Huidveroudering, gewichtsverlies, stress en slaaptekort kunnen er allemaal voor zorgen dat de huid een oudere of sobere uitstraling krijgt. Met behulp van injectables pakt onze cosmetisch arts de probleemgebieden effectief aan. Hierbij maakt hij gebruik van Botuline Toxine, fillers of een combinatie daarvan. Jouw wensen en eisen staan daarbij centraal, maar vooral ook de huid zelf en de mogelijkheden.

Botuline Toxine-behandelingen | Den Bosch

Bij Botuline Toxine behandelt onze cosmetisch arts rimpels die veroorzaakt worden doordat de spieren zich op bepaalde plekken te veel aanspannen. Hiervoor maken we gebruik van Botuline-toxines zoals Botuline Toxine. Deze zorgen er namelijk voor dat de spieren juist ontspannen. Rimpels vervagen hierdoor en kunnen zelfs op termijn geheel verdwijnen.

Filler-behandelingen | Den Bosch

In tegenstelling tot Botuline Toxine, worden bij fillers de rimpels juist opgevuld. Er wordt namelijk een lichaamseigen stof (hyaluronzuur) geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan of waar sprake is van volumeverlies. Dit zorgt voor een direct zichtbaar cosmetisch hoog resultaat.

Prijzen Botuline Toxine- en fillerbehandelingen | Den Bosch

Cosmetisch arts Robin Snijders

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMX afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

cosmetisch arts Robin Snijders BE YOU Huidinstituut

Opleiding en ervaring

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMX afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Zijn doel is om een frisse uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

Individuele filler- en Botuline Toxinebehandelingen

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg