Massages

Laat alles even van je afglijden

Dat een massage heerlijk ontspannend is, hoeven we je niet te vertellen. En dat het nek- en rugklachten verlicht waarschijnlijk ook niet. Maar een massage doet meer. Het werkt pijnstillend, vermindert stress en voorkomt zelfs klachten. Voor iedereen die een druk leven leidt of gewoon op zoek is naar ontspanning.

Even lekker ontstressen?

Hot Stone-massage

De Hot Stone-massage is uniek door de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën. Deze massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar; de huid wordt extreem zacht, de geest ontspannen, de bloedcirculatie verbetert en de spanning in de spieren verminderd.

Behandeling van 25 minuten: € 40,00
Behandeling van 40 minuten: € 52,50

Massage Deluxe

Deze heerlijke ontspannende massage is een combinatie van een Hot Stone-massage en onze manuele ontspanningsmassage.

Behandeling van 60 minuten: € 62,50

Ontspanningsmassage manueel

Deze ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Het helpt om stress en spanningen te verminderen en door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Het gebruik van heerlijk geurende olie, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek zorgen ervoor dat alle spanning zo van je afglijdt.

Behandeling van 25 minuten: € 37,50
Behandeling van 40 minuten: € 50,00

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg