Definitief ontharen

Een mooie zachte en gladde huid begint hier

BE YOU kun je ook terecht voor definitief ontharen middels laserbehandelingen.

Bij BE YOU kun je ook terecht voor definitief ontharen middels laserbehandelingen. Na de kuur heb je een babyzachte, gladde huid en hoef je je geen zorgen meer te maken over overbeharing.

Middels laserbehandelingen wordt warmte-energie gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig en al onze behandelingen worden uitgevoerd door de hbo-geschoolde en BIG-geregistreerde medisch specialisten van Cosmetique Totale.

Actie definitief ontharen: 5 + 1 gratis

Vergoeding definitief ontharen

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt het definitief ontharen in het gelaat bij vrouwen meestal door je zorgverzekeraar vergoed, zeker omdat onze huidtherapeuten HBO-geregistreerd en -gekwalificeerd zijn. De vergoedingen per zorgverzekeraar kunnen wel verschillen en zijn per polis afhankelijk. En in sommige gevallen heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Neem dus even contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Voor de behandeling

  • Zorg ervoor dat uw huid goed schoon is (scrub deze bijvoorbeeld een paar dagen achter elkaar)
  • Gebruik op de dag van de behandeling geen bodycrème
  • Ga de haartjes 2 tot 3 weken voor de behandeling niet scheren of knippen; voor het beste resultaat moeten de haartjes minimaal 0,5 cm lang zijn

Ook een zachte en gladde huid?

Feel good-moment cadeau!

Soms wil je eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

1
0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg