Ontharen: Een mooie zachte en gladde huid begint hier

Met de zomer in aantocht, willen we weer stralend voor de dag komen. Gladde benen, een mooie bikinilijn en geen last meer van ongewenste haartjes waar dan ook. Bij BE YOU kunt u terecht voor zowel hars-/waxbehandelingen als ook definitief ontharen middels laserbehandelingen.

Harsen/waxen

Tijdens het harsen worden de haartjes met wortel uit het haarzakje verwijderd. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht en afgedekt met een strip. Deze wordt vervolgens met een snelle beweging verwijderd. Dit is niet pijnloos, maar vaak wel minder pijnlijk dan verwacht. Bovendien voelt u er minder van, naarmate u meer behandelingen hebt ondergaan en kunt u maar liefst 3 tot 6 weken genieten van het resultaat.

Voor de behandeling

  • Zorg ervoor dat uw huid goed schoon is (scrub deze bijvoorbeeld een paar dagen achter elkaar)
  • Gebruik op de dag van de behandeling geen bodycrème
  • Ga de haartjes 2 tot 3 weken voor de behandeling niet scheren of knippen; voor het beste resultaat moeten de haartjes minimaal 0,5 cm lang zijn

Harsbehandelingen lichaam

Bikinilijn € 21,50
Brazilian Wax € 39,95
Oksels € 21,00
Schouders en rug € 32,50
Bovenbenen € 27,50
Onderbenen € 27,50
Bovenbenen en onderbenen € 49,50
Onderarmen € 27,00
Buik € 25,00

Definitief ontharen middels laser

Naast harsen/waxen biedt BE YOU Huidinstituut ook twee methoden voor definitief ontharen. Middels laserontharen en het zogenaamde IPL wordt warmte-energie gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Na de kuur heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig en al onze behandelingen worden uitgevoerd door de hbo-geschoolde en BIG-geregistreerde medisch specialisten van Cosmetique Totale.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.