Permanente make-up Veelgestelde vragen

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica, of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te trekken. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten.
Hoe lang blijft permanente make-up aanwezig?
Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, invloed van uv-licht, zuurgraad van de huid en je afweersysteem. In de meeste gevallen blijft permanente make-up jarenlang goed zichtbaar, maar voor het beste resultaat adviseren we wel om het jaarlijks bij te werken.
Doet de behandeling pijn?
Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als zeer pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkt en de veiligste producten gebruikt, kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is. In ieder geval maken we gebruik van het allernieuwste apparaat van Nouveau Contour, waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.
Hoe lang duurt een behandeling?
De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin we je wensen bespreken, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg. Dat alles duurt ongeveer 1,5 uur.
Kan ik zelf de kleur uitzoeken?
In het voorgesprek kun je precies aangeven wat je wensen zijn. Op basis van deze informatie zullen we voor jouw huidtype de juiste kleur samenstellen.
Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden?
In de meeste gevallen wel. Voordat de pigmentatie start, kun je je wensen kenbaar maken en bepaal je samen met onze specialiste de kleur en vorm. Het is nog niet voorgekomen dat een kleur of vorm niet mooi gevonden wordt. Voor de pigmentatie wordt namelijk de vorm getekend met een afwasbaar potlood en pas als alles naar wens is, wordt met de pigmentatie gestart.
Kan bij permanente make-up ook gewone make-up aangebracht worden?

Ja. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen en u bent geheel vrij om zelf extra make-up te gebruiken.

Zwelt de huid na de behandeling?

Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een paar uur of hooguit na een dag of twee weer verdwenen.
U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van uw gelaat die een behandelingen hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder uit, maar u bent absoluut heel toonbaar!

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af en na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.

Hoe vaak mag ik terugkomen voor een behandeling?

Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling of maximaal twee nabehandelingen noodzakelijk en dit is ook in de prijs inbegrepen.

Is permanente make-up veilig?

Ja. We werken uitsluitend volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

Is er een speciale nazorgbehandeling?

In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Om er zorg voor te dragen dat uw permanente make-up optimaal is, zijn er nazorgrichtlijnen samengesteld die voorafgaand aan de behandeling met u worden doorgenomen.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen.

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist bij u klaar die een haarscherpe eyeliner bij u plaatst, uw wenkbrauwen stileert of uw lippen bijwerkt? Niet alleen thuis, maar ook in de sportschool of tijdens uw vakantie? U begrijpt het al. Het gaat niet alleen om het lijntje of contour, maar het gaat om het totale gemak welk u jarenlang elke dag opnieuw weer ervaart.

Het gezicht achter onze permanente make-up

Peggy Saris verzorgt de permanente make-up-behandelingen bij BE YOU Huidinstituut. Met haar vijftien jaar ervaring in haar eigen salon en in diverse andere salons en klinieken is ze een echte autoriteit op dit gebied. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland en behandelt ze in haar cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, de laatste technieken en trends op hoog niveau. Dankzij haar GGD-keuring verzekert u zich bovendien van een behandeling waarbij voldaan wordt aan de strikte GGD-hygiëneregels.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg