Massages: Laat alles even van je afglijden

Dat een massage heerlijk ontspannend is, hoeven we u niet te vertellen. En dat het nek- en rugklachten verlicht waarschijnlijk ook niet. Maar een massage doet meer. Het werkt pijnstillend, vermindert stress en voorkomt zelfs klachten. Voor iedereen die een druk leven leidt of gewoon op zoek is naar ontspanning.

Hot Stone-massage

25 minuten € 37.50

40 minuten € 50,-

De Hot Stone-massage is uniek door de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën. Deze massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar; de huid wordt extreem zacht, de geest ontspannen, de bloedcirculatie verbetert en de spanning in de spieren verminderd.

Ontspanningsmassage manueel

25 minuten € 35,-

40 minuten € 45,-

Deze ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Het helpt om stress en spanningen te verminderen en door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Het gebruik van heerlijk geurende olie, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek zorgen ervoor dat alle spanning zo van u afglijdt.

Massage Deluxe

55 minuten € 60,-

Deze heerlijke ontspannende massage is een combinatie van een Hot Stone-massage en onze manuele ontspanningsmassage.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.