De eerste stap
naar een mooie
en stralende huid!

De eerste stap
naar een mooie
en stralende huid!

Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken.

Om te achterhalen wat uw wensen en behoeften  zijn,  zullen wij u bij de eerste afspraak veel vragen stellen. Dit doen wij om u zo goed mogelijk te adviseren. Met ons unieke huidanalyse apparaat de Observ is het mogelijk om je gezichtshuid onder invloed van verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen.

Veel huidaandoeningen en huidverslapping beginnen vaak in de diepere huidlagen. Met onze apparatuur analyseren we ook de diepere huidlagen. We maken zichtbaar wat we met het blote oog niet zien. Ook meten we het vocht en vetgehalte. Op deze manier brengen we de huid haarscherp in beeld.

Een persoonlijk huidadvies wordt bij BE YOU Huidinstituut aan het einde van het gesprek gegeven. Samen met u, gaan we bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Observ

Observ

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

SLUITEN
ONLINE AFSPRAAK

Afspraak maken