[comfort zone]

voor resultaat en beleving

Een behandeling met [ comfort zone ] bekent zorg en aandacht voor uw huid. Het concept is uniek in zijn soort en heeft een natuurlijke, aangename en Oosters georiënteerde benadering. Bijzonder hierin is ook de synergie tussen wetenschap en de natuur, waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat.

De [ comfort zone ] behandelingen

Iedere behandeling starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we de conditie van uw huid en kunt u aangeven wat uw persoonlijke doel is van de behandeling. Hierdoor kunnen we zowel de behandelingen als verzorgingsproducten optimaal afstemmen op uw huid en uw wensen, om zo samen tot een optimaal resultaat te komen.

Ultieme ontspanning

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Natuurlijk is het ontspannende effect van een gelaatsmassage, een mooie bijkomstigheid.

Face treatment

45 minuten € 50,-

Heerlijke ontspannende gelaatsbehandeling waarbij we beginnen met een huidanalyse. Uw huid wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens het inwerken van het masker ontvangt u een hoofdhuidmassage of armmassage. Tot sloten worden uw gelaat, nek en decolleté heerlijk gemasseerd. Uiteraard passen we de producten aan uw huidconditie aan.

Face treatment

60 minuten € 64,50

Heerlijk ontspannende gelaatsbehandeling waarbij we beginnen met een huidanalyse. Deze gelaatsbehandeling omvat een volledige behandeling waarbij we starten met een reiniging en een dieptereiniging. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Ook zal uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van Indiase invloeden. U ontvangt een hoofdhuid of armmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan de huidconditie

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.

 

 

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg