CONTOURVERBETERING

Bewaren Bewaren

Een strakker lichaam een strakke huid

Minder rimpels, een strakkere huid, minder cellulitis en een verbeterde contour. Dat doet de Venus Swan voor zowel het gezicht, de hals als het lichaam. Met deze korte, pijnloze behandelingen bereikt u zichtbaar resultaat. De Venus Swan geeft u een natuurlijke facelift of een bodylift zonder dat er een chirurg aan te pas komt. Voor een strakker lichaam en een strakke huid gaat u nu naar Be You Huidinstituut.

De Venus Swan is revolutionair. Het apparaat gebruikt een nieuwe technologie die met magnetische pulsen en radiofrequentie de huid stimuleert zichzelf te vernieuwen, extra collageen aan te maken en de aanmaak van nieuwe bloedcellen bevordert. Gelijktijdig worden vetcellen afgebroken en spieren geprikkeld om zich te verstevigen.

Eerlijk advies voor uw lichaam

De behandeling met de Venus Swan in ons huidinstituut wordt uitsluitend toegepast na een persoonlijk adviesgesprek tijdens de gratis intake. Daarna wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u dat de behandeling die wij u adviseren het beste past bij uw wensen, uw huid en uw conditie. U bent daarmee verzekerd van eerlijk advies en het beste resultaat met het meeste effect.

Optimaal en blijvende resultaten
Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan. Meestal zijn er voor het gezicht 8 tot 10 behandelingen en voor het lichaam 10 tot 12 behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend.

Wij adviseren eens in de 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling.

Resultaat

Voor
Voor
Na 10 behandelingen
Voor
Na 10 behandelingen

Voordelen Venus Swan

  • Volledig pijnloos
  • Geen hersteltijd
  • Veilig
  • Snelle en blijvende resultaten
  • Geschikt voor gezicht, hals én lichaam

Boek nu uw intake voor een stevigere huid en minder rimpels
De huidspecialistes bij Be You huidinstituut zijn gespecialiseerd in het gebruik van de Venus Swan. Boek nu een gratis intake voor een steviger huid, strakkere contouren en minder rimpels. Wij adviseren u daarna welke behandeling u het beste resultaat geeft.

Tarieven Venus Swan