Laserbehandeling

BE YOU Huidinstituut werkt samen met Huidtherapeute Maureen Prins van Cosmetique Totale. Maureen werkt met de meest geavanceerde lasermethodes bij haar laserbehandeling. U kunt bij haar terecht voor de behandeling van:

  • Acne littekens
  • Definitief ontharen
  • Littekenbehandeling
  • Kalknagels

Maureen is HBO geschoold en BIG geregistreerde huidtherapeute, die tevens lid is van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Laserbehandelingen Be You Best - ontharen - acne - rimples

Acne voor en na

Laserbehandeling Acne

GRATIS CONSULT

Start niet zomaar met een behandeling, maar laat u goed informeren door de HBO huidtherapeut van BE YOU Huidinstituut. Zij weet precies welke behandeling voor uw hulpvraag het allerbeste is, kan u alles vertellen over de behandelmethode en geeft daarbij nuttige adviezen. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. U krijgt daarin een huidanalyse, adviezen over de beste behandeling en u kunt een gratis proefpuls ervaren.

WORDT EEN LASERBEHANDELING VERGOED UIT DE ZORGVERZEKERING?

Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Elos laserbehandelingen worden daarom in de meeste gevallen gewoon vergoed vanuit de zorgverzekering.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je mandje is leeg