Permanente make-up

Er 24 uur per dag verzorgd uitzien

Eigenlijk willen we er elk moment van de dag goed uitzien. Tijdens het sporten, als u op vakantie bent, als u de sauna of het zwembad uitstapt en als u ’s morgens overhaast de deur uit moet. Permanente make-up maakt dat mogelijk. Hierbij worden de eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht en heeft u er geen omkijken naar.

Het gezicht achter onze permanente make-up

Peggy Saris verzorgt de permanente make-up-behandelingen bij BE YOU Huidinstituut. Met haar vijftien jaar ervaring in haar eigen salon en in diverse andere salons en klinieken is ze een echte autoriteit op dit gebied. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland en behandelt ze in haar cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, de laatste technieken en trends op hoog niveau. Dankzij haar GGD-keuring verzekert u zich bovendien van een behandeling waarbij voldaan wordt aan de strikte GGD-hygiëneregels.

Doe eens een feel good-moment cadeau

Soms wilt u eens wat anders cadeau geven dan een fles wijn of een goed boek. Tijd voor ontspanning bijvoorbeeld, een mooiere huid of even een moment voor jezelf. Een cadeaubon van BE YOU Huidinstituut valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden aan zowel producten als behandelingen.